Feed on
Posts
Comments

Penktadienį dukra, paviešėjusi namie mėnesį, išdundėjo į londonus laimės ieškoti. Tai mudu su brangiausiąja šįvakar atlikome šaldytuvo inventorizaciją ir iš likučių pasidarėme salotas. Ingradientai: salotos, pomidorai, avokadas, svogūnų laiškai, krapai, paprika, raudonieji svogūnai, brynza „Apetina“. Paskaninimui – druska, kažkoki gatavi „Prieskoniai slaotoms“, alyvuogių aliejus. Darbo tik tiek, aad supjaustyti ir sumaišyti. Vienžo, likučiai yra gerai 🙂

14 Responses to “Vakarienė iš likučių”

  1. Juodulys parašė:

    Skanaus. Aš tai šiandien vakarieniavau vakarykščiais sušiais.

  2. liuka parašė:

    net ir baseteliai?????
    siandien vakariene savaite marinuotas svairinuose kewlienos smotas itryntas kaukazo regiono zolelemis.

  3. Njaa parašė:

    Jo, likučiai yra labai gerai, kaip ir visokios zagatovkės ilgesniam laikui. Mes nuo penktadienio puntam šaltieną (įskaitant visus tris kašarus), ibo ką nors daugiau daryt siaubingai tingiu.

    p.s. Pusdienis sušiams? Taip nebūna. 😉

  4. Denis parašė:

    Dukra pabego iš Egipto į Londoną?