Feed on
Posts
Comments

Citro-Joninės’2008

Ką gi, grįžau iš pustrečios paros trukusio tradicija tampančio (vistik jau ketvirtas kartas) Citro-Joninių šventimo. Šįkart tai vyko Aukštaitijoje, Kačiūnuose, palei Kerėplos ežerą esančioje klubo kolegės Dovi-Dovi Ričardo tėvų sodyboje. Buvo viskas, kas priklauso tardicinei iškylai „Citrinos“ pažintis su Lietuva“: dvi puikios vakaronės, pasivažinėjimas po apylinkes (aplankant „Bitės“ apžvalgos bokštą, Ginučių malūną ir Bitininkystės muziejų), šeimyninis bendravimas su klubiokais, pavambrinėjimas su fotoaparatu aplinkui. Be to, kaip bonusas – du puikūs saulėlydžiai ant ežero kranto, į sodybą užklydęs ežys ir praskridusi pelėda.
Grįžtant namo, mūsų basetėlis visą kelią pramiegojo ant užpakalinės sėdynės – TOKIO įtempto savaitgalio jom gyvenime dar nebuvo!

Ech, lauksim DS’2008 🙂

DIDELIS AČIŪ Dovi-Dovi ir Ričardui už įdėtą triūsą, besirūpinant mūsų govėda, o kolegai Makleriui – už iškeptus 30kg šašlykų 😉


Fotoreportažas iš Citro-Joninių’2008

Komentarų po nuotraukomis nėra – dalyvavo visi savi – pažinsite dalyvius bei įvykius 😀

2 Responses to “Citro-Joninės’2008”

  1. darius parašė:

    sveiki.susidomejau citrinu klubu,ar ymanoma ir ,kaip sakant,pasaliniam prisijungt,tiksliau porai,o dar tiksliau esam su xantia 94m:)

  2. grumlinas parašė:

    Na, atviruose renginiuose, kurie skelbiami http://www.citrina.lt – gali dalyvauti bet kas. Uždaruose klubo renginiuose – tik klubo nariai su antromis pusėmis+vaikais.
    Paties atveju – seki forumą http://www.citrina.lt/phpBB3/index.php ir puslapį http://www.citrina.lt/ – ir registruojiesi renginiams