Feed on
Posts
Comments

Begerdamas rytinę kavą, prisiminiau, kad vakar, važiuodamas iš karštaimylimodarbelio, vos neapturėjau BUM! Šalutinė gatvelė, postatė įkalnė, priekyje kažkoks minivenas, aš iš paskos. Prieš pat kalniuko viršūnę jis sustoja, aš irgi. Gerai, kad prisilaikiau atstumo, no problem, stoviu, laukiu, kada ans pajudės. Stoviu, kol suvokiu, kad jis paėmė per mažą greitį ir elementariai nebeužlipo tų kelių metrų iki viršaus. Dabar gi pabando biškį pariedėti atgal tipo įsibėgėjimui, bet tik pamažu čiuožia link manęs. Kol susivokiu, kad dar kiek – ir jis įčiuoš Kibiruxui į nosytę 🙁 Paleidžiu biškį atgal, ir pačiu laiku, nes jis jau slysta nuo kalniuko. Na, tada jau įmetam bėgį ir minam nuo kalno atbuli – gerai, kad už manęs nieko nebuvo. Atbulas įvarau į įvažiavimą kieman, bet, laimei, tas nabagas sugeba skersas sustoti manęs nepasigavęs… Na ką, apsisukau ir kitomis šoninėmis gatvelėmis išvažiavau į pagrindinę gatvę. O pakeliui poroje vietų ant leduko prieš sankryžas ir pats užstrigau – ratai sako žūūū-žūūū-žūūū, o mašina stovi vietoje…
Vienžo, saugokit save, mielieji, nevažinėkit be būtino reikalo, bo BUM! ateina ir nekviestas 😉

10 Responses to “…ir todėl nemėgstu žiemos”

  1. Taškas parašė:

    Betgi kodėl 🙂 – juk taip gera ryte, skubant į karštaimylimą, padaryti gerą darbelį:
    http://www.youtube.com/watch?v=K-4906LLJwc&feature=player_embedded

  2. proffanas parašė:

    Dabar puikus metas važinėti. Tereikia įvertinti tai, kas vasarą ne taip pastebima: kad ir priešaky tavęs, ir paskui tave važiuoja pirmąkart už vairo sėdę važnyčiotojai, ir laikytis nuo anų kuo didesniu atstumu. Geriausia- aplenkti 😉 . Ir pačiam nežiopsoti ir nepamiršti, kad reaguoti į sitauciją reikia ne jai susiklosčius, o penkiomis sekundėmis anksčiau… Ir nepamiršti, kad gatvės pilnos šachidų, mielai puolančių po nekenčiamų automobilių ratais.
    Vakar patamsy Šiaurės pr. vos nenuskyniau ne per perėją bėgusio vaikiščio be jokių ten atšvaitų. Priekyje antra juosta važiavęs staigiai užstabdė, pamaniau- suks kairėn (ten yra apsisukimas), ir aplenkiau iš dešinės. Gerai, kad vaikis, išlindęs iš už tos mašinos, spėjo sustoti kaip įbestas. Greitis vos 40, bet tokiame kelyje stabdymo distancija būtų turbūt >40m. Negera paliko. Nemėgstu savižudžių…

  3. vyr parašė:

    tai vis tiek ne taip kaip man. Irgi priešakyje minivenas, tik jis kažko įtartinai išsuka ir sustoja, pralenkiu, o ten – bekelė. Kaimo kelias, kaip reikiant užneštas, laukai, vėjas švilpia. Jau nė apsisukti, nei sustoti. Šiupelės nepasiėmiau, tik karinis kastuvėlis 🙂 Žopeliuks musėt praplaukė paviršiumi, ratais dugno nesiekdamas, ant pilvo, tik ląstais pasiirdamas. Kažin kas nematomas turbūt traukė už nosies, bo šiaip nebuvo šansų.

  4. Njaa parašė:

    …va tudė y nyvajroju.

    O lauke vėl sninga. Užuojauta iš anksto.

    • grumlinas parašė:

      -> Njaa – tau gerai, jei draiveris yra… Mūsų šeimoje aš dabar vienintelis ir nepakartojamas…
      Užuojauta pačiu laiku – ajnu mažąjį basetėlį naktovaikščio išvest 🙁

      • Njaa parašė:

        Kad mano draiveris manęs nifiga nedraivina, aš į tą mūsų folksvagoną įlipu geriausiu atveju kartą per mėnesį ar du. 😛

        Kalbant apie šunis – mano cūcikas kažkaip kelinta savaitė į kambarį pareina tik paėst arba pasnaust pusvalandį, ir tik naktį. Kiba dar didesnis žiemofilas už gaspadinę?