Feed on
Posts
Comments

Guns N’ Roses – November Rain

34 Responses to “Šiandienos gamta [ir nuotaika]”

  1. Juodulys parašė:

    Super daina.

  2. day parašė:

    Džiaze yra visko ko nori (betkokiam orui), o čia tik lėkštė. Efektai neperka (manęs).

  3. day parašė:

    Žinau. Ypač akivaizdu dailėje, ania……….

    • grumlinas parašė:

      -> day – o ką padarysi – forma (bent jau pradiniame etape) visad turi privalumų prieš turinį. Kitas dalykas – o kas mes esame tokie, kad spręstume, kas gražu, ir kas ne?

  4. day parašė:

    Ar čia klausimas?
    Amžinas ginčas kas yra gražu, turbūt priklauso kaip toli esame nuėję. Aš čia apie tą patį ką sakai. O spręsti lyg turim teisę. Būna kad apie tai negalvojama, o būna kad galvojama, dažniausiai negalvojama, pvz. (beveik pacituosiu) tiek yra daug gero meno, kad nespėji sekti, o gerbiami Tautiečiai negali atsiplėšti nuo 10-kų durnadėžėse.
    O gal bereikalo aš čia…………………. iš tiesų ilgas ir melancholiškas man šis vakaras.
    Aš be priekaištų kam nors.

    • grumlinas parašė:

      -> day – hmmm… „kaip toli esame nuėję“… čia gili mintis gali būti išgeneruota 😉 Gal tiesiog esmė yra tame, kas mums teikia džiaugsmą. Tada netgi gulbės ant sienos turi teisę į egzistenciją. Nors pretenduoti į meną jos neturėtų 😉

  5. lolka parašė:

    super super super..;)

  6. day parašė:

    Grumlinai, Tu teisus. Čia turbūt apie toleranciją, bet ir ji nebegalinė. Kai ramiame miestely už tvoros visą vasarą iš A100 sklinda koks nors „penktas balius“ ar „ruskoje radijo“- koks čia ir kam džiaugsmas. O kas su XMu – fui.
    Tai, nori ar nenori, pradedi generuoti. O ypač kai gyvenimas susietas su menu ir dar kasdien (kaip Tu sakai -karštaimylimasdarbelis). Ant jo vartų skardiniai spalvoti elniai irgi rodo nuetą atstumą. Pradeda kirbėti mintys ką daryti ir kuo čia aš dėtas.
    Kur benuvyksi rasi panašiai.
    Noriu neniurzgėti.

    • grumlinas parašė:

      -> day – na taip, pakantumas/tolerancija neturi peraugti į tolerstiją, kai tas, kurį tu pakenti, susilipa mėšlinais kaliošais ant tavo lovos ir sako: „O pas mumis tokie papročiai“. Čia apie toleranciją.
      Apie niurzgėjimą. Nu aš irgi paniurzgu, jei skaitai mano rašliavas šiek tiek ilgesnį laiką. Bo vistik kažkas karts nuo karto mane sunervyja, tai išsilieju. Svarbu, kad tai (niurzgėjimas ta prasme) netaptų gyvenimo būdu ir nepavirstum žmogumi su š* panosėje, kuriam visur visląlaik smirda 😉

  7. day parašė:

    Ir vėl Tu teisus (aš nuoširdžiai). Stebėsiu simptomus……….
    Ilgai nemiegi
    Saldžių

    • grumlinas parašė:

      -> day – savikontrolė ir dar kartą savikontrolė 😉
      Nemiegu – rytojaus pasitarimui verčiu technologijos aprašymą iš LT į UK 😉
      Nakčialabis 🙂

  8. day parašė:

    Atsiprašau, bet ką tik pasidomėjau Tavo minėta Tolerastija – nu jo………………!!!!!

    • grumlinas parašė:

      -> day – aaa, tai Pipedijoje ten užvyniotas juodai tas reikalas. Aš „tolerastijos“ sąvoką naudoju apibrėžti būtent kai toleruojamasis pradeda terorizuoti toleruojantįjį ir taip iškreipiama pati tolerancijos (o teisingiau, pakantumo) esmė. Ir tai man ne tiek alternatyvių lyčių problema, o būtent skirtingų tikėjimų/kultūrų problema

  9. Njaa parašė:

    Jo, kalendoriškai irgi pavadinimiškai šits http://www.youtube.com/watch?v=pY_xv87akR0 nebetink, nors nuotaikiškai ne kaži kuo skirias.

    Bet tai vis tiek, gražus šiemet ruduo, ane? 🙂

  10. day parašė:

    Labas rytas. Kokie nait darbo rezultatai ir pasekmės sveikatai. Jei reikia galiu užjausti.

  11. day parašė:

    Apie muziką tinkančią rudeninei nuotaikai – malonumas ir labai į temą.
    Rekomenduoju: http://www.youtube.com/watch?v=gs2OBVE-UNA
    Ankščiau rašiau apie tai džiazas. Ten galima ir daugiau pasirinkti. Atkreipiu dėmesį kad tai geniali šiuolaikinė muzika, įrodymas jos metai. Mane tai perka ir aš toli einu …………..

  12. day parašė:

    Kitaro su Petu negaliu lyginti arba tai kas kita. Neskiriu savo „repertuare“ jam vietos. Nes ten viskas tvarkoj – erdvė, kokybė, emocianalumas, orkestruotė. O vat su forma (A-B-A, arba uždainis – priedainis) silpnoka. Viskas išmokta. Vienu žodžiu zubryla, o kur jo pasakojimo menas, kelias. Argi nedėlto mes mėgstame keliauti?
    Bet aš nuoširdžiai apie jį ……….

  13. day parašė:

    Tu kaip visada teisus. Bet ir aš teisus

  14. day parašė:

    Sutinku.
    Galvojau kad bus nauja tema apie rudeninę muziką ir visi siūlys išgirsti ko negirdėjau, čia apie muziką.
    Kaip Tu suspėji, tokią plačią vagą versti?

    • grumlinas parašė:

      -> day – niekad nežinau, kokia tema man užplauks. Čia rimtai. Tik du dalykai pastovūs: dienos fotkė ir dienos mintis. Nors ryt fotkės nebus – šįvakar po rankla neturiu savo fotoarchyvo.
      Viskas kitkas – įmanoma.
      Kaslink vagos – ar mąstai, kaip einant palaikyti pusiausvyrą? Taip ir aš negalvoju, kokio pločio vaga liks. Nes vaga gali nutrūkti bet kada. Šeštadienį laidojam jau trečią buvusį grupioką – autoavarija. Tad darau, kol darosi.

  15. day parašė:

    Net ir nutrūkusi vaga yra vaga ……..

    • grumlinas parašė:

      -> day – taip, pats teisus. Kaip sykis susirašinėju su vienu pagyvenusiu mokytoju iš Švėkšnos – jį kažkadaise mokino matematikos mano a.a. dėdė, kai dėdę už ryšius su pokario partizanais pasodino į lagerį Estijoje, jis, tebaigęs vieną universiteto kursą, tapo mokytoju ir ėmė mokyti matematikos mano tėvą. Pakolkas nesam matęsi gyvai, bet yra ryšys