Feed on
Posts
Comments

Paklausus dabartinių dvidešimtmečių (o ko gero, ir trisdešimtmečių), kas toks Herlufas Bidstrupas, greičiausiai reakcija būtų tik gūžtelėjimas pečiais. Kadaise toks populiarus, ypatingai tarp „pažangiosios žmonijos“, dabar jis praktiškai užmirštas. Ką padarysi – komunistas, Lenino premijos „Už taikos tarp tautų stiprinimą“ laureatas – vienareikšmiškai TURI BŪTI pasmerktas to mažo bekompromisinio bolševikiuko, kuris sėdi kiekviename iš mūsų. O iš tikrųjų, jei atmesti jo politizuotus komiksus (kurių nėra labai daug), tai jo kūrybos žmogiškumas iš tikrųjų suteikia daug malonių akimirkų. Tad mane pradžiugino puslapis, kuriame sudėti H.Bidstrupo komiksai. Anas yra rusiškas, tačiau patys komiksai kalba už save. Ir nemažai iki šiol yra iki skausmo aktualūs.

12 Responses to “Herlufo Bidstrupo komiksai”

  1. Vilmantas parašė:

    Turiu dar jo komiksų knygą žaliais viršeliais nuo vaikystės. Buvo viena įdomiausių ir labiausiai „suaugusiems“ skirta, lyginant su vaikiškais Disnėjaus personažų komiksais. Situacijos tikrai aktualios iki šiol.

  2. Adis parašė:

    Na nereikia įžeidinėti šiuolaikinių trisdešimtmečių 🙂

  3. Polububijus parašė:

    Turiu dvi jo knygas. Taip pat varčiau nuo vaikystės, bet ir dabar kartais atsiverčiu. Patinka man jo piešiniai.

  4. mozila parašė:

    Kaipo pas vyrelesnes kartos atstove,ir pas mane yra si knyga,apsiurusiais nuo vartymo virseliais,pasikikeni ir dabar ja ziuredamas.Graziausiais virseliais tos knygos,kuriu daugiau kaip karta nepaimi i rankas.

  5. Beata parašė:

    Gal galima butu nusipirkti zaliaja Bidstrupo knyga?kazkas minejote,kad turite dvi:)