Feed on
Posts
Comments

…už garsiąją Džono Lenono frazę: „Dabar mes esame populiaresni nei Jėzus Kristus“, praneša Telegraph.
Šiaip tai Lenonas pasakė daug griežčiau:
Christianity will go. It will vanish and shrink. I needn’t argue about that; I’m right and I’ll be proved right. We’re more popular than Jesus now; I don’t know which will go first rock ’n’ roll or Christianity.
——————
Krikščionybė pasitrauks. Ji nyks ir trauksis. Man nereikia ginčytis apie tai; aš esu teisus ir mano teisybė bus įrodyta. Mes esame populiaresni už Jėzų dabar; aš nežinau, kas bus pirmas: rokenrolas ar krikščionybė.

12 Responses to “Vatikanas atleido Bitlams…”

  1. Njaa parašė:

    Hehe, prikarksėjo… 🙂

  2. robertas parašė:

    Aleliūja, broliai ir seserys !

  3. Taškas parašė:

    Arogantiškas tas Lenono pareiškimas. Krikščionybei jau du tūkstančiai metų, bitlomanijai kol kas nėra nė šimto, bet tiek tikrai bus.

    • grumlinas parašė:

      -> Taškas – arogantiškas – taip. Bet tendencijas atspindi. Nebūtinai bitlomanija, bet linksminimosi kultas keičia krikščionybę

  4. robertas parašė:

    …bet linksminimosi kultas keičia krikščionybę –> o kada buvo kitaip ? Kada dvasingumas buitiniu lygiu (tokį matome ir šiame pvz) dominavo virš žemiškų aistrų ?
    Tad viskas gerai – krikšionybė vietoje, pop industrija irgi vietoje ale мухи отдельно, котлеты отдельно 🙂
    Aišku, visuomeninė organizacija имени Исуса Христа turi priekaištų dėl prarandamo populiarumo Žemėje, bet prie ko čia dvasiniai dalykai ir Tikėjimas Aukščiausiuoju ?

    • grumlinas parašė:

      -> robertas – jei kalbėti konkrečiai apie krikščionybę – ji niekad nebuvo taip pažeidžiama kaip dabar dėl autoriteto smukimo, įtakos sumažėjimo ir totalaus netikėjimo

  5. Adas parašė:

    … porai jau po mirties.

    • grumlinas parašė:

      -> Adas – geriau vėliau negu niekad 😉 Iš kitos pusės – būtent Lenonas pirmas ir išėjo Anapilin. Simboliška?

  6. mozila parašė:

    Jaunatviskas maksimalizmas,pasitikejimas savim ir tuo jie zavus.bet kokia nesamone is ju lupu butu skambejus patraukliai,nebutinai tai turi buti pranasiska.