Feed on
Posts
Comments

Ech, koks šansas!…

Na va, gavau e-muilą iš tūlos princesės Chantal. Faina mergiotė, gaila, kad jau našlaitė, bet užtai su kokiu kraičiu – 350kg aukso dulkių! Ir siūlo man pradėti bendrą biznį. Tereikia parašyti e-mailą arba paskambinti telefonu į Burkina Faso.
Good day,I am Princess Chantal M. Yonli, the daughter of Mr/Mrs Mike Yonli a licensed solid mineral (gold, diamond,cocoa marchant) Before my father passed away of resent,he called me privately that he had a deposit valued ($4.5 million)and a deposit of 350 kilos of anuvial gold dust for investment on my behalf .
Please mail me to enable me tell you why i contacted you.. I will be waiting for your response you can also call me on .
****
and hoiping to hear from you soon.
Princess Chantal.

Nu man labai norėjosi pasinaudoti tokiu šansu – ir tikra princesė, ir 350kg aukso for free! Tik va pagalvojau, kad tokiu atveju teks skirtis su savo brangiausiąja ir atsidusęs nutariau, kad geriau žvirblis Lietuvoje, nei auksas Burkina Fasoje 😉 Vienžo, pakolkas lieku čia 🙂

P.S. Kas nepagavo esmės – jei patikėčiau kiekvienu gautu tokio pobūdžio laišku (iš pradžių popieriniais, po to elektroniniais) apie visokius lengvus praturtėjimo būdus – na, Bilo Geitso dar nebūčiau pavijęs pagal turtus, bet į pakaušį kvėpuočiau 😀 O juk esu atkalbėjęs mokslų daktarus ar firmelių direktorius nuo tokių avantiūrų, kai godumas aptemdo protą…

Comments are closed.