Feed on
Posts
Comments

…o užbaigė Citroenais 😉
Neblogas ir skausmingai teisingas straipsnis apie lietuvius vairuotojus.

Mandagumas tampa madingas
Galų gale net ir tarp netolerantiškų, įžūlių ir savanaudžių vairuotojų yra didelė dalis tų, kurie kelyje žvėriškai nesielgia. Tie patys BMW klubo nariai tausoja savo organizacijos reputaciją ir teigia mandrumo kelyje nelaikantys didele vertybe. Kaip ramių ir mandagių vairuotojų kontingentą būtų galima aiškiai išskirti „Citroen“ vairuotojus. „Kai BMW prekės ženklas yra orientuotas į šūkį „nugalėk“, tai „Citroen“ kompanija yra novatoriška“, – palygino T. Jačiauskas.
Maža to, šiuos automobilius renkasi šeimyniški žmonės, todėl juos vairuojančiųjų bendruomenėje moterys nenustumiamos į antrą planą: štai į „Citroen“ savininkų klubo „Citrina“ susitikimus vyrai stengiasi atvykti savo žmonų nepalikę namie. „Tai toleruojama ir net skatinama. Vaikai susigalvoja žaidimų, o žmonos randa apie ką pakalbėti“, – sakė klubo narys Giedrius Markulis.
„Citroen“ automobilį pamatyti vairuojamą pavojingai ir ne pagal taisykles – tikra retenybė, nes jų vairuotojams tai ne tik neįdomu, bet ir pati mašina įžūliems ar nutrūktgalviškiems manevrams netinkama. „Pas mus tokių tiesiog nėra. Kažkada buvome viename lenktynių renginyje, kuriame iš 50 ekipažų atsirado vos pora norinčiųjų išbandyti trasą“, – teigė „Citrinos“ atstovas Julius Šimkus.
Dauguma pašnekovų sutinka, kad „Citroen“ tipo vairuotojų Lietuvoje pamažėle daugėja. „Vairuotojai vis rečiau įspėja apie stovinčią policiją pamirksėdami ilgosiomis šviesomis, užtat dažniau padėkoja uždegdami avarinį signalą“, – pasidžiaugė V. Sadauskas.

Už nuorodą ačiū klubiokui Roliui 🙂

8 Responses to “Pradėjo apie Bemwus,…”

  1. MariukasM parašė:

    Gera mintis, kad automobilis nekaltas, jei asilas vairuoja. O jei asilas iš mandrumo renkasi BMW ar kažką panašaus, tai ne BMW problema, o asilo. Bevažinėjant po Lietuva teko su tokiais idiotais, kurie vairuoja įvairių markių automobilius, susidurti tikrai ne vieną kartą

  2. grumlinas parašė:

    Yep – awto-debilizmas ne nuo awto markės priklauso. Teko nekart susidurti su pacukais, kurie iš biednumo vietoje golpelio nusiperka xantią, bet važiavimas tai vistiek pacukiškas išlieka.

  3. Denis parašė:

    ilgokai ieškojau, bet radau:
    http://botkind.livejournal.com/6173.html
    🙂

  4. grumlinas parašė:

    -› Denis – mjooo, panaši situacija 😀

  5. grumlinas parašė:

    Tai ne veltui tarybinio awtopromo produktus vadino „ведро с гайками“. Rusija priekin nenuėjo, kokybės nerandama

  6. Denis parašė:

    Bet atrodo stilingai 🙂 Ypač variklis! 🙂

  7. grumlinas parašė:

    Jooo, žvaigždinis oru aušinamas nuo jeroplano 😉