Feed on
Posts
Comments

Kadangi man šiandien, švelniai sakant, nelabai sekėsi, tai nutariau spjauti į visokius sveikus gyvenimo būdus ir prisikirsti. Juolab, kad perpiet besilankant Mazimoje, kilo geniali mintis: noriu KOLDŪNŲ. Na ir prašom: koldūnų su aviena akcija, tik po 5,99. Jamam pakelį. Rausvo padažo namie yra, nejamam jokio. Sūrio uždėjimui ant viršaus – jamam. Namie turime virš dujinės plytelės gerai išdžiovintos rūkytos dešrytės ir šaldytuve indelį smulkintų baravykų. Tiesa, pasijamiau dar ir tokį nediduką stiklinį troškintuvą, į kurį taikiausi jau kuris laikas, bet vis preteksto nusipirkt nebuvo.

Ingradientai
Brangiausioji neturėjo nieko prieš mano entuziazmą, tai ir pradėjau.

Koldūnus verdame pagal receptą ant pakelio, tik aš apart vandens pasūdymo dar įpilu alyvuogių aliejaus. Nzn, ar tai teisinga, bet įpilu. Šiaip po šito patiekalo išbandymo rekomenduočiau truputėlį apskrudinti koldūnus keptuvvėje. Išvirę koldūnus dedame į troškintuvą sluoksniais, užpildami padažo ir pabarstydami smulkiai pjaustytos dešrytės ir grybų. Sukrovus finansinę piramidę, viršų užklojame sūrio lapeliais.

Sluoksniuojame

Užklojame

Apžiūrime iš šono grožį ir mėšlungiškai nuryjame seilę
Po to dedame į orkaitę ar mikrobangę. Jei norite, kad sūris šiek tiek paskrustų – neždengiate, nes po dangčiu jis tiik išsilydys. Troškiname/šildome, kol sūris apsilydo pagal mūsų skonį.

Gatavas produktas 3/4…

…ir profiliu
SKANAUS.
P.S. Neužmirškite pakepinti koldūnų.

2 Responses to “Kompensacija už dienos vargus: koldūnai”

  1. Whisky parašė:

    Na ir po perkūnais – po šitokio įrašo turiu eit vienuoliktą valandą šaldytuvo siaubt 😀

  2. grumlinas parašė:

    A tai kodėl man vienam turi būti blogai? 😉