Feed on
Posts
Comments

Taigi, Naujamečio sutikimas buvo planuotas intesyviojo įspūdžių rinkimo būdu. Iki pietų dar imitavau darbo judesius karštai mylimame darbelyje, paskui nėriau namolio, pakeliui apturėdamas pamokančių įspūdžių. Iš namų su savo brangiausiąja ir jos seseria awtobanu pasukom Trakų link.

Jau pravažiuojant pro mieste esančias degalines, stebino milžiniškos eilės jose, kol staiga suvokiau – taigi paskutinė PIGAUS BENZYNO diena! Ir tūlas tautietis puolė su visais turimais kanistrais užsizapasyti visam likusiam gyvenimui 😉 Na, aš tik užsipildžiau pakelės Lukoile dujų, nes bakas jau buvo tuščias, ir numynėm į Trakus. Pakeliui – totali žiema su apšarmojusiais medžiais ir apsnigtais laukais – buvo labai gražu. Pačiuose Trakuose pasivaikščiojom iki pilies. Gaila, kad oras buvo labai ūkanotas ir viskas aplinkui pilka, tai fotkės išėjo tokios mažumą muiluotos 🙁 Anyway, sušalę susimąstėme, kad moteriškėms reiktų įkalti kažko rimtesnio, bet, laimei, prisminėm, kad awtomobilyje atidarytų butelių ni-ni. Tai nuvažiavome pas mano brangiausios seserį (vieną iš) į Onuškio aglomeraciją ir ten moteriškės gavo progą atšilti beigi pasibendrauti. Pavakare pasukome namo. Trakų-Prienų kelias pro Aukštadvarį buvo pilnas awto kaip kokia awtostrada vasaros savaitgalį – tiek Vilniaus pusėn, tiek kaimų pusėn – eilės važiuojančių. Parminant namo, susigėdau savo nepatriotizmo ir nutariau neišsiskirti iš lietuvių masės, tad prisipyliau beveik nemokamo benzino iki kamščio – su mano važinėjimu dujomis, turėtų užtekti iki pavasario. Na, tada susikrovėme skanėstus ir numynėme į Fredą pas pusseserę valgyti keptos anties (niam-niam), po to parmynėme namo pas savo mažąjį basetėlį, kuris kaip koks mobiliakas net vibravo nat sofos, išsigandęs fejerverkų. Išgėrėme šampampano, pažiūrėjome lazerių+dūmų šou Vilniuje ir, po vidurnakčio sulaukę svečių, iki kokios pusės keturių ryto smagiai pabendravome.
Vienžod, Naujametį praleidom nenuobodžiai 😉
A, prisiminiau. Čia kelios ūkanotos fotkės iš Trakų:




7 Responses to “Nauji Metai: brieffing”

  1. scania parašė:

    Ūkana nuotraukoms nesukliudė 🙂

  2. MariukasM parašė:

    Va ta pirma fotkė tikrai įdomiai žiūrisi.
    Šiaip ta tautiečių isterija – tai tikrai užknisanti. Atrodytų lyg kuras brangtų pirmą kartą, lyg nei karto niekas nekėlė akcizų.

  3. grumlinas parašė:

    @scania – kai fotkini „dėl savęs“ (o ne „iš profesijios“) – viduje likusi nuotaika nuvalo ūkaną 😉

    @MariukasM – jo, tokie faini apšarmoję kankorėžiukai, bet fotkinasi pasiutusiai sunkiai 🙁

  4. scania parašė:

    Ūkana tik padėjo – pilies nuotraukos tarsi metalinės. Gražu! Kaip iš graviūrų 🙂

  5. grumlinas parašė:

    @scania – Ech, žavi mane Trakų pilis, nors iš esmės tai yra įsivaizduojamo jos vaizdo 1:1 maketas. Reiks kada prisiruošti pilies vidaus detaliam išfotografavimui – dabar laiko nebuvo, tai tik pro vartus įėjęs pavariau kiemo panoramą iš 18 nuotraukų

  6. Adas parašė:

    Gavau vasarą velnių viduj pafotografavęs – „Ar nusipirkai leidimą fotografuoti“, buvau paklaustas. Paaiškinau, kad aš fotografuoju savom reikmėm buitiniu fotoaparatu, visvien buvau kažką apšnekamas, numojau ranka ir fotografavau toliau.

  7. grumlinas parašė:

    -› Adas – aš mat nebuvau VIDUN įėjęs 😀 – už vartų yra toks gardas, kur dar nereikia bilieto, tad juos galima pasiųsti toli ir užtikrintai 😉