Feed on
Posts
Comments

Man atrodo, kad jau laikas priprasti prie kolchoznikų vyriausybės glušumo. Ypatingai savo veikla tame zoologijos sode išsiskiria odiozinis alkoholio ministras, tačiau šiuo sunkiu Lietuvai metu jis vis dar sugeba išmesti ypatingų minčių:

Ministras pateikė pavyzdį, kad Europos šalys, kuriose liga išplito, svarsto, nuo kokio amžiaus pacientai nebebus intubuojami, nes šansai išgelbėti vyresnius yra žymiai mažesni, palyginti su jaunesniais. „Ir tas amžius – tikrai ne 80 metų. Kalbama apie 60–65 metų gyventojus. O dabar apsidairykime aplinkui ir pagalvokime, kiek tokių pažįstame ir kas jie yra? Pagalvokime, kokia bus praradimų kaina ir ar galėsime su tuo gyventi“, – kalbėjo A. Veryga.

Tai va ir galvoju, kad iš tokio veikėjo, siūlančio gydytojams ignoruoti Hipokrato priesaiką, turėtų būti atimtas gydytojo diplomas.

2 Responses to “Kaip psich(iatr)as pamiršo Hipokrato priesaiką”

  1. scania parašė:

    Pirmąkart rilčiau atkreipiau dėmesį į jo originalias mintis po mediko savižudybės. Tas Veryga pasakė: ligoninėse valdžios neturiu, tai šiaip paprašiau, kad pasitaisytų. Paskui jo perliukai apie reagentų taupymą. Medikai be apsaugos priemonių. Ukmergė be ligoninės. Jis ne glušas. 100% jam netinka šitas žodis. Reikia kitokio įvertinimo.