Feed on
Posts
Comments

Na ką gi, vienas dalykas tapo absoliučiai aiškus:
A senior defense official told NBC News late Monday that an American infrared satellite detected a heat flash at the same time and in the same vicinity over the Sinai where the Russian passenger plane crashed.
Ir iš jo pasipila medžiaga apmąstymams. Ką tai reiškia?
1) Sprogimas įvyko ore, lėktuve. Ne raketa „žemė-oras“ ar „oras-oras“, nes ji būtų užfiksuota to paties palydovo.
2) Sprogo arba kuro bakas, arba bomba. Abejoju dėl kuro bako, kažkaip per paskutinius N metų to neįvyko. Lieka bomba.
3) Kieno bomba? Musulmonų ar FSB? Sprendžiant iš to, kad Islamo valstybė apsiskelbė numušusi lėktuvą raketa, kai bombos versija dar nebuvo analizuojama – tikrai ne jie, būtų pasigyrę, kad sugebėjo įkišti bombą.
4) Sakote, neįmanoma, kad savi savus? Tada prisminkite, kad būtent namų sprogdinimai Maskvoje padėjo Putleriui užsidėti didžiojo kovotojo su terorizmu aureolę ir vėliau laimėti rinkimus. Šiandien turime situaciją, kai Putleriui drastiškai reikia tiek pasaulio atjautos, tiek rosijanų susitelkimo naujo pavojaus akivaizdoje. Lėktuvo sprogimas – idealus atvejis šiam poreikiui realizuoti.
Taigi, gerbiamieji, man asmeniškai kaip ir aišku, dabar lauksime, kaip pamažu dėliosis įvykio mozaika. Galbūit, aš sugeneravau sąmokslo teoriją, bet…

17 Responses to “Apie Airbus 321 žūtį”

  1. scania parašė:

    O ką, net labai panašu į tiesą. putleriui tikrai negaila tų, kurie valiutą išveža 😀

  2. Taškas parašė:

    3,14 зди, 3,14зди, но меру знай 🙂

    Man atrodo, jog teroristinis aktas pats blogiausias variantas būtent Putin’ui. Tik mėnesį pabombino ir še tau mes parodom kokios ilgos mūsų rankos… Ir tai gali būti tik pradžia.

    Pirmom dienom rusai aršiai iškart atmetė tokį varijantą. Net aiškino, ta bendrovė neturi PRIVALOMŲ minimum 8 lainerių- teturi tik 5 ir tai,berods, su malūnsparniais. Kad pilotas skambino dukrai sakė, jog lainerio stovis blogas ir pan. Dabar jau svarsto, na, jei bomba+fanatikas, taigi Aigipto kaltė …

    • grumlinas parašė:

      Aha, Dumbase irgi ir chocholai raketa numušė, paskui Su-25 apsireiškė, ir viskas su krūva rosijaniškų „įrodymų“.
      Rosijanai pumpuos terroro aktą su bomba, pakrauta Šarme, o IMHO tai ji jau Peterburge buvo įdėta. Dabar jie jau nebevapa apie lėktuvo gedimą, nes ore lėktuvai gabalais nesubyra be jokio įspėjimo

      • Taškas parašė:

        Tas Dunbaso atvejis – ant Obamos sąžinės. Kas jau kas, bet JAV tikrai turi net kokį video iš sputniko ir ne vieno. Ir ne vieną. O neskelbia. Warum?

        Gal ir Peterburge bombikę įdėti galima, pas rusus viskas perkama pigiau… bet Aigipte irgi paprasčiau negu pvz. Izraelyje.

        • grumlinas parašė:

          Nemanau, kad bombą yra prasmės tempti iki Šarmo, kad ją ten įdėti. Viskas buvo surežisuota.
          Kaslink Donbaso – manau, kad ir pats puikiai žinai, kas tą MH17 numušė. Ir įrodymų be amerikėnų matomai pakanka.

          • Taškas parašė:

            Rusai? Kokia nauda iš to jiems? Abiem atvejais.

            • grumlinas parašė:

              Apie A321 ką tik rašiau. Dumbase įvyko tragiška klaida – vietoje ukrainiečių transportinio lėktuvo An-26 numušė MH17. Reikia domėtis, kas pasaulyje vyksta 😉

              • Taškas parašė:

                Domiuose lyg.
                *A321 – reikia „rosijanų susitelkimo“ – a la: šitaip viskas pabrango, mes įsiveliam dar į vieną brangų karą, užkabinom tiesiogiai teroristus, su šitais nepavyks atsipirkti aukso upeliais, net upėm Kadyrovui etc.

                Būtent tokias mintis sukeltų teroristinio akto įrodyta versija. FSB – vieninteliu atveju, jei nori Putin’ą nuverst velniop.

                *“vietoje ukrainiečių transportinio lėktuvo An-26 numušė MH17″ O gal vietoj Putin’o lėktuvo ? 🙂 Jeigu tikrai rusai, tai ko tas proto bokštas Huseinovičius tyli?

                • Taškas parašė:

                  Pasirodo, šiandien pas rusus šventė. Gal todėl mane Scania ignoruoja 🙂 ta prasme – aiškiai net aikm nepermetė to straipsnio.

                  Iki vakaro! gal kas paaiškės.

                • grumlinas parašė:

                  Nu panašu kad nesidomi, jei tokie klausmai kyla “ ko tas proto bokštas Huseinovičius tyli?“ Numušė ne amerikiečių lėktuvą plius jame amerikėnų nebuvo – tuo turi užsiimti atitinkamos valstyvbės, ką jos ir daro. Ir daro taip sėkmingai, kad Rosijanijai net prireikė veto teisės, kad užblokuoti tribunolą. Jei jie būtų įsitikinę savo nekaltumu – lai tribunolas krapštosi, o jie lemiamu momentu pyst! ir ištraukia savo neužmušamus argumentus.
                  Įsivėlimas į karą – nu aš net nzn, ką tau paaršyti, kad suprastum, jog Rosijanija tebekliedi supervalstybės troškimu ir todėl elgiais neadekvačiai, lyg ji tokia tebebūtų. O šiaip tai nedoimperija ir elementariai neturi realių resursų tikram karui Sirijoje. Kas ir nutiko – aviasmūgiai inicijavo Asado armijos puolimą, kuris dabar jau išsikvėpė, duokdie išlaikyti tuos kelis paimtus tvartus.
                  Apie Putlerio lėktuvą – nu tu perdaug viskokių rosijaniškų durnavizijų prisižiūrėjai, geriau jau būtum pornofilmus žiūrėjęs, ten daugiau tikros meilės, nei rusiškose durnavizijose teisybės.

                  • Taškas parašė:

                    Jeigu Obama turėtų nors kiek daugiau proto, jis skatintų ir įklampintų Rusiją į karą. Ilgą. Brangų. Dar apart Mundialo 18 net Olimpinių lygio kokią priemonę. Brangią. Kad pusę rusai išvogtų ir Vakarų bankuose laikytų tuos milijardus. Net arkliui tas aišku- kuo daugiau Rusija leis pinigų, kuo daugiau jų išsivogs – tai PLIUSAS.
                    Dėl tų Boengo fotkių – o jos tikrai yra – vat, atsiras koks Edvardas II- asis, nu, nemoka JAV paslapčių laikyti…
                    Jei ten matosi, kad rusai pamušė, tai ko jų nerodyti pasauliui? Kaip Bušą ir Obamą sužavėjo Putino žvilgsnis?

                    • grumlinas parašė:

                      Nu tu mane net varginti pradedai savo nenoru pasidomėti tuo, kas pasaulyje dedasi. Putleris išlėkė iš G8. Naftos ir dujų kainos juodai krenta. Rusijos rezervinio fondo po metų nebeliks. Sirijos karas žada tęstis ilgai ir nelaimingai. Ko tau dar reikia, kad pamatytum, kad Putleris pamažėle, bet užtikrintai spraudžiams kampan?
                      Niekas nesiruošia atviram karui su juo, jeigu tau Obamos kewšų kietumas tik tuo tepasireiškia. Nereikia su juo kariauti, užtenka pamažėle dusinti. Be to, niekas nenori Rusijos griūties, nes beždžionė su atomine granata turi būti kaip nors nuginkluota

                    • Taškas parašė:

                      nu, tai valio!

                    • grumlinas parašė:

                      nu jooo 🙂