Feed on
Posts
Comments

Apie rusofobiją

Permąstant internetus:
Rusofobija neegzistuoja, tai tiesiog pastangos apsisaugoti nuo ant ventiliatoriaus metamo ruzkiemir propaguojančio šūdo.

12 Responses to “Apie rusofobiją”

  1. Taškas parašė:

    Nu, nemyliu aš to Putino, bet nesu ir visiškas rusofobas, apšauksi mane rusofilu, bet paaiškinki man tūpam tundrai :

    Pirma Europos nelaimė klausia antrosios Eunelaimės:
    -Pasakyki man, KUR nebombarduoti, kad tavųjų nesudubasyčiau.
    Kadangi atsako nėra jokio, tas tupica klausia vėl:
    -Pasakyki KUR bombarduoti?

    Tas Tavo garbinamas Barakas Huseinovičius vėl tyli, kaip subinė, visiškas obama.

    Tai, bliamba, kamine reikalas? 🙁 Putinas lyg šiol nedubasina naftos verslovių, ką, tikisi, kad greit jos dirbs jo draugeliui Asadui?

    Iki vakaro pagalvok ir tik tada pagalvojęs vadink mane xxxx filu.

    • grumlinas parašė:

      Matai, didžioji Euronelaimė pradėjo bomborduoti visiškai neklausdama nei kur bombarduoti, nei kur nebombarduoti. Ir sudubasino antrosios Euronelaimės globotinius. Ir iki šiol juos tebedubasina. Ir tik juos tebedubasina. Bet pasauliui tai pateikia kaip ISIS dubasinimą. Klasikinis ruzkemir variantas.
      Kaslink Barako Huseinovičiaus tylėjimo. btw, aš jo negarbinu, tiesiog kito pirmasėdžio amerikėnai neturi, tenka tenkintis tuo, kas yrA, ir tą tyliai akceptuoti. IMHO jei būtų buvę pateikti taikiniai, kurių negalima bombarduoti – juos visų pirma būtų ir sudubasinę. Be bajerių. O jei būtų pateikti taikiniai, kuriuos reikia subombarduoti – jie būtų tikrai nenaikinami, nes butent ISIS šiuo metu objektyviai yra Asado šalininkai, nes puola opoziciją.
      Tai maždaug taip.
      Filu nevadinsiu, tu tiesiog pasiklydusi tarp trijų pušų dora avelė 😉

      • Taškas parašė:

        Avinas, vienžo. 🙁 Net ne asilas, bu pas arabus tai komplimentas, berods.
        Kad sudabasintų pagal JAV sąrašą, tai sutinku. Ten net ne košė. Apart ISIS yra dar ar ne 400 organizacijų, visai mažų 10-20 galvų, tai tas pats, jei pas mus pliektųsi zanavykai koki su kitais zaniemuncais ir t.t.

        Bet Putinas gerai daro. Pirma KAPIEC ISIS, po to Asadui. Jei tas visiškas obama turėtų bent 10 procentų smegenų, kiek turėjo Ruzveltas, taip ir padarytų. Deja.

        • grumlinas parašė:

          Pirma kapiec opozicijai, kurią Putleris nori priversti derfėtis su Asadu dėl valdžios perdalijimo. Bet Vakarai aiškiai pasakė: Asadas – nx. Ir tą labai aiškiai ką tik pakartojo: Medvedevo misija Saving private Asad – nx. Barakas Huseinovičius nesuka galvos dėl keliasdešimt žuvusių opozicionierių, nes Putleris taip gaminasi priešus Rosijanijai. Kur Kadyrovo sunitiški bojevikai, kovojantys už šiitą Asadą šalia šiitų Hezbolos ir šiitų iraniečių? Nu? Dabar svarbu, akd Putleris giliai prarytų jauką ir tada palikti jį vieną su įsiutusiu sunitų pasauliu.
          Tarp kitko – didžiosisos naftosd perdirbikmo bendrovės jau pereina nuo rusiškos naftos prie saudiškos – jos puikiai supranta signalus iš Vašingtono. O tada galima Irano variantą su naftos embargu pritaikyti Rosijanijai. Bajeris toks būtų 😉

          • Taškas parašė:

            Taigi, taigi, kaipgis… lauk, šuneli, kol nustips kumelė.
            Putino vietoj ir Tamsta taip darytum – geriau kariauti ne savoj žemėj. Juk dar taip nesenai Kaukaze šakojosi „kovotojai“ arba teroristai paprastai kalbant.

            Durnai vis tik daro Vakarai. Tuos „kovotojus“ reikia visiems vardyti kaip teroristus ir dubasinti visomis pajėgomis. Biški jau net vėlu. Tą ir aiškina blogietis Putinas visiškam Obamai.

            Negi ans nesupranta, kad po Jevropos bus žopa ir Amerikei. Juk ir Ruzveltas labai nenorėjo kariauti IIPK, o net apsidžiaugė, kai japonai pirmi pradėjo.

            • grumlinas parašė:

              Kaslink Ruzvelto – labai klysti. Jis norėjo kariauti, bet izoliacionistai buvo labai stiprūs, tad japoškės jam tiesiog padarė dovaną su tuo Perl harboru.
              Kaslink teroristų – panašu, kad pats visiškai(?) nesiorientuoji, kas vyksta Sirijoje ir Irake 😀
              Opozicija Asadui yra visiškas jovalas, kuris po pergalės išsispjaus tarpusavyje, ir todėl rimto pavojaus Vakarams nekelia ir ateityje nekels, o su paprastu teroru kovoti Vakarai (kad ir ne visada labai sėkmingai) jau moka. Pačioje ISIS vėlgi vyksta vidinė kova: ar kurti sunistinę valstybę vien Irake (kaip šiitai sukūrė tokią valastybę Irane), ar kurti pasaulinį kalifatą. Pakolkas kryptis neaiški, tačiau būtent Vakrų bombinimai apmažino kalifato šalininkus.
              Kaslink Putlerio – jo Sirijos avantiūra tėra paskutinis (bet gal ne paskutiniausias) bandymas įlysti Vakarams šiknon „Žėkit, kaip aš jums padedu kovoti su teroru“ Jam Asadas px, pagrindinis tikslas yra nusiimti sankcijas, legalizuoti Krymą, gauti atleidimą už MH17 ir laikyti įtampoje Ukrainą. Nes Rosijanija pamažu eina dugnan, ir tik dar turima karinė galia jai leidžia pūsti žandus, demonstruojant krūtumą.
              O Vakarai leidžia durneliui veltis į tą avantiūrą ir tiek, jiems užteko pamokų su Iraku ir Afganistanu, kai įsikišo ant žemės. Tad jie sau bombins ir mokins aborigenus naikinti vienas kitą. btw, Saudai žada duoti opozicijai priešlėktuvinių lengvųjų ginklų, rosijanai jau rodo isteriją.

              • Taškas parašė:

                Dėl Ruzvelto mes abu tą patį sakom. Būtent jis „nenorėdamas“ kariauti padarė JAV supervalstybe užimdamas pusseserės Didžiosios Britanijos vietą.

                Abu fermeriai ir obama visiškas baigia padaryti atvirkščiai. Jau dabar europėnai ant savo kailio patirdami „revoliucijų“ pasekmes po truputį atsitokėja. Juk ibit tararai ES buvo kurta, kad ekonomikoje atsvertų JAV.

                Kartagina – obamai 🙂

  2. scania parašė:

    Su kiekvienu judesiu putlerininkai gamina rusoheitus iš rusonachų, kurie kilo iš rusopochų, katriem buvo vienodai kas per dievo tvariniai avtotazus gamina.
    Kažkaip taip, jei paprastai. Rusofobų nei yra, nei buvo, nei bus.