Feed on
Posts
Comments

Piešinys, rastas Intyrnete. IMHO geriausiai atspindi dabartinių mass-media sensacijų medžioklę, siekiant PARODYTI nelaimes ir skausmą, o ne siekiant PADĖTI nelaimės ištiktiesiems ir sumažinti skausmą.

(c)http://www.banksy.co.uk/

3 Responses to “Kodėl aš nemėgstu žurnaliūgų”

  1. scania gti parašė:

    Fotografas ar operatorius turėtų TIK filmuoti, ar fotografuoti. Tam jis ir yra, metraštininkas. Bet gyvenime, kaip ir piešinyje, žurnaliūgos ir visokie tikrovės redaktoriai stabdo, provokuoja ir kitaip kišasi į įvykius… Tokius reikėtų sodinti kaip bulves pavasarį, juk yra straipsnis už trukdymą pagalbai! Tai yra tiesiog kenkimas žmogui! Baisiausia, kad tokie parazitai turi spaudos atstovų teises.

  2. grumlinas parašė:

    Sakyčiau ir mes, patogiai sėdintys prieš durnadėžes ar tingiai varatntys ryte laikraštį, esame kažkiek kalti dėl tokio žurnaliūgų išsigimimo nuo metraštininko iki news-makerio. Mums reikia sensacijų, ir kuo jos sensacingesnės – tuo įdomiau. Juk visa tai vyksta ne su mumis, o KAŽKUR KITUR. Ir žurnaliūgos stengiasi, kad naujiena būtų kiek galima aštrsnė, o tam nesunku ir kito žmogaus skausmą pagilint

  3. scania gti parašė:

    Paklausa – pasiūla… Sąžinei nenumatyta vietos nei vienoje pusėje. Galima sakyti: ,,aš ne toks“, betgi nesąžininga atsiskirti nuo savų. Piliečiai mes, kad ir kokios ten valstybės.
    Bjauri situacija su news makeriais dar ir tuo, kad sąžinigas žurnalistas neprasimuš…