Feed on
Posts
Comments

Vakar prisėdau išpumpuoti atostoginių fotkių iš USB rakto ir fotiko. Išpūčiau, tikėdamasis pradėti redaguoti ir dėti į internetus. Aha, kaipgis… 1080 visokių kadrų, dalis įdomių tik man, reikės kruopštesnės peržiūros ir biškį pozityvesnės nuotaikos, bo pakolkas ryte dar jaučiasi atostoginis Londono laikas, kaip miegotum ir miegotum 😉 Na ir tai, kad ant matricos atsirado dulkių ir teks kadrus paretušuoti (nu kaip aš nie cierpię šito!) numušė ūpą ir darbštumą.


Taigi, bekeliaujant varguolių avialinijomis Ryanair, man kilo asociacija su sovietmečio PAZikais. Keistoka, ania? Tačiau ta lietuviakalbė minia, pilnai užpildanti Ryanairo boingą, man labai panaši į ano meto keliauninkų, pilnai „stačkom“ užpildančių žvyrkeliu barškantį PAZiką „Šilutė – Švėkšna per Šylius“, minią. Skirtingo meto čemodanai ir krepšiai skiriasi, apsirengimas taip pat, tačiau patys keliauninkai, vykstantys iš lokalaus ar globalaus didmiesčio į savo provinciją – nea. Tik va frazė „Šoperukau, sustok prie to keliuko“ Ryanairui nebetinka. Keliauji „nuo-iki“ be galimybės susitrumpinti kelią per laukus-pievas vingiuojančiu takeliu iki savosios sodybos.


O fotkės bus. Tiesiog nustebau, kad jų gavosi tiek daug 😉

9 Responses to “Apie Ryanairą ir kaimo Pazikus”

  1. Voldemaras parašė:

    Na pagaliau, atsirado pražuvėlis….😀

  2. Voldemaras parašė:

    Taaip, po PAZ’iko – tfu, t.y. po Ryanair’o -ilga reabilitacija laukia…

    • grumlinas parašė:

      Nieko tas Ryanairas, nes ir PAZika s gerai anuomet gerai buvo 🙂

      • scania parašė:

        Pazikas bent jau šiltesnis už lazus – dulkių siurblio ir šaldytuvo hibridą 😀

        • Rytis I parašė:

          Vienas baisiausių vaikystės prisiminimų – berods kaip tik toks LAZas apvalia subine ir plerpiančiu propeleriu. Galiorkoj ventiliacijos nebuvo, kažkodėl visada ten sėdėdavom, tad važiuojant Dzūkijon kalniukais-pakalniukais gaudavos ne vienas maišelis turinio ir motina retkarčiais net prašydavo vairuotoją sustot, išmest vėmalus, bei leist man kiek įkvėpt gryno oro… Gera skrandžio valymo priemonė 🙂 Brrr
          http://foto.terpe.lt/inkelti/20121223/i41_img022.jpg

          • Day parašė:

            Visai gražus. Ukrainietiškas. Tikriausiai kokio įžymaus autobuso kopija.