Feed on
Posts
Comments

…nuo kurių niekas neapsaugotas.


O šiaip tai vakar anksti ryte pasiūžiūriu į Padangiuxo termometrą: -11C. Nugerazzz, negali būti… Bet niekad nemelavo juk. Važiuojat akurat praneša, kad dieną bus iki -10C. Taip ir buvo, paliekant karštaimylimądarbelį. Vienžo, rudenpavasaris staiga pavirto žiema. Kažin, kaip ilgai tas truks?

12 Responses to “Gyvenimas pilnas netikėtumų,…”

  1. scania parašė:

    Neilgai truks, po joninių ir sušils… 😀

  2. Taškas parašė:

    Tikrai:

    Estijos susisiekimo ministras Juhanas Partsas: Lietuvą valdo kvailių Vyriausybė

    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/verslas/transportas/estijos-susisiekimo-ministras-juhanas-partsas-lietuva-valdo-kvailiu-vyriausybe-667-399536#ixzz2qmLIbgae

    • grumlinas parašė:

      Jis labai mandagus, tas estas 😉
      Jei tai būtų tik kvailiai, tai dar kaip nors. O dabar tai entuziastingi kvailiai 😉

    • scania parašė:

      Tiksliai labai mandagus, kaip ir Grumlinas sakė.
      Nors… Gal čia ne mandagumas, o tiesos pagražinimas, nuslepiant tikrą situaciją ir užmaskuojant ją nekaltais žodeliais?!

    • Rytis I parašė:

      Kartais tikrai gėda dėl nekurių tautiečių… Aišku, estas pasikarščiavo, nu bet mūsiškiai kaip visada – „i chočietsia, i kolitsia, i mama nevelit“ – atseit „Rail Baltica“ projektas yra gerai, bet turi būti viskas labai labai gerai ir pagal mus. Matyčiau tris galimus šito išsidirbinėjimo motyvus:
      1) Valdžia iš tikrųjų kovoja dėl nacionalinių interesų. Tokiu atveju lieka klausimas, kodėl bus patogiau, jei geležinkelis eis per pakrašty esantį Vilnių, vietoj daugiau geografiniam centre esantį Kauną, – gal valdžiažmogiai čia sau tą geležinkelį stato? (mažia tikėtina)
      2) Vienas toks meras su šia vyriausybe žymiai geresniuose santykiuose nei su praeita, todėl jo iniciatyva per draugus tarpininkus keičiamas pradinis planas, – nu kaipgis tokie grandprojektai gali apeiti zuokiškių didįjį valdžiaverslininką (panašu, bet kaži)
      3) Visi šūkavimai apie nacionalinius interesus yra blefas, skirtas slėpt esminiam kažkieno užsakymui – visomis įmanomomis priemonėmis sabotuoti projektą, idant Lietuva juk kaimas ir tokiu turi likti ilgai. Štai, pvz., tas pats Arijandas Šliupas, anksčiau buvęs Kauno oro uosto generalinis direktorius tada džiaugėsi: „Reisas iš Kauno į Maskvą dar labiau išplėtė mūsų skrydžių žemėlapį ir papildė jį 20 kryptimi. … bus siekiama skrydžių dažnį didinti iki kasdienio“. – Gal ir geležinkelį varom per Maskvą? 🙂 (nežinau, ar tai panašu, bet įmanoma)
      http://www.delfi.lt/verslas/transportas/is-kauno-skraidys-i-maskva.d?id=52543911

      • Taškas parašė:

        Pamenu, kaip idiotiškai skambėjo kažkurio ten pseudo patrioto kalbos, kai rimtu veidu įtikinėjo, jog reikia keisti bėgių plotį- dabar, vienąkart ir amžiams. Vardu anas buvo Zigmas.
        Dabar liberalas Egidijus aiškina – nėr čia ko šakotis ir kapotis. Na, kaip darė jau jo bendrapartietis „deribinykas“ Petras – su viskuo sutikti be ginčų.
        Zuokas gal vienintelis iš politikų supranta, jog kapotis ir kapanotis reikia, bu liekam Europos užkampyje. Šalia Minsko ir Astravo. Gaila, kad kombinatorius, su vagies štampu, neatsiplaus jau niekad. O būtų geras Prezidentas. Deja.

        Nesupratau dėl Maskvos.

        • Rytis I parašė:

          Dėl Maskvos. Vieniems norisi į vakarus, kitiems į rytus. Jaučiamės esą vos ne senbuviai europiečiai, didžiuoajmės tuom, nors iš tikrųjų eurointegracijos procesai mažai tepajudėję priekin, stringa bei tikėtina, kad tokiais tempais „integruosimės“ visiškai priešingon pusėn. Deja, bet tai labai tikėtina. Nesutariam principiniais klausimais – ar reikia tirti žemės gelmes, ar reikia euro, kur turi būti geležinkelis, elektros trasa su Švedija ir t.t. ir t.t..

          • Taškas parašė:

            Su Maskva, tiek ana, tiek šia reikia elgtis, kaip darė ir daro suomiai. Dabar ir vengrams daėjo. Gal ir Janukovičius ne toks bukas. Nu, nebukesnis už mūsiškius.
            Dėl euro – nėr ko skubėti. Daryti taip, kad vėl ko nors pritrūktų – per Marytės plauką. o įsivesti jį tada, kai tikrai tas bus naudingai. Mums. Ne ES, o LT.
            Energetinė nepriklausomybė – mitas. Vien dėl politizavimo ir įvyko tas košmaras su Astravu, kuris vis tiek pasikartos ir prie Tilžės.
            Žemės gelmes tirti – būtina. Tirti. Ševronas JAU dirba Tiumenėje ir lai dirba. Europoje kai bus padirbėjęs bent kokiose 5 šalyse, tada lai grįžta ir pas mus.
            Vis labiau aiškėja, kad eilinis stadionas bus ko gero ir dujų terminalas. GAZPROMą gąsdinti juom tiesiog juokinga.

  3. Taškas parašė:

    Pasitaisė tas estukas, kaip anas lenkas, prašęs pakeist pavardę – Gromkopiardun į Cychobzdun:

    Šiuo metu portale wsj.com galima rasti pataisytą straipsnio tekstą. Jame žodis „idiot“ (idiotai) pakeistas žodžiu „fools“ (kvailiai). Taip pat nurodyta, jog tekstas pakeistas Estijos transporto ministro prašymu.

    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/verslas/transportas/estijos-ministras-jau-gailisi-lietuvos-vyriausybe-isvadines-kvailiais-667-399590#ixzz2qqROZ56f

    Na, dar indomu, ką kalbės per savo laidą RTRe po ilgokos pertraukos Kiseliov’as, gal nekabins mūsų 🙁

    • scania parašė:

      Demokratija visu gražumu 😀 Niekas negali sakyti teisybės, niekas negali kalbėti atvirai, net ministrai 😀 Kvailį negalima vadinti kvailiu, nes tam reikia įrodymų… 🙂 Vagies negalima vadinti vagimi, melagio – melagiu… Demokratija – tai yra žodžio laisvė, kai galima tik pritarti 😀

      • Taškas parašė:

        Kaip tik šiandien 15,30 dar vienas estas kalbės per TV1 -“ Pasivaikščiojimai su Rein Raud.“
        Šis tai lazdavoja mus, lietuvaičius, labai aštriai, bet ypatingai mandagiai, lyg lenkas koks.

        O demokratijos tuoj reiks mokintis iš …rusų 🙂 Bent jau mūsų politikams reiktų pasimokinti iš Putin’o kaip maustyti užsienio korespondentus 🙁