Feed on
Posts
Comments

Atostogos Turkijoje 1

Šiais metais po atostogų Ispanijoje dar buvome suplanavę atostogas Turkijoje. Vėlgi viskas pagal įprastą scenarijų – skrydis varguolių avialinijomis į Londoną, pora dienų pas dukrą, tada skrydis į Dolomano aerouostą Turkijoje ir daugiau kaip savaitė poilsio Lykia Botanika poilsinėje.
Na ką, skrydyje į Turkiją išbandėme sar nebandytas varguolių avialinijas Easy Jet. Turiu pasakyti, kad žymiai maloniau nei Ryanair – registruojantis skrydžiui, kompas parenka vietas ir jas nurodo biliete, tad nereikia bėgti lėktuvan liežuvį iškišus, kad pasirinktum tipo geresnę vietą. Dėl bagažo svorio labai nesiparina (nors mes viršsvorio ir neturėjome), skrendant įkyraus visokių š* siūlymo iš esmės nėra. Vienžo, jei kur teks skrtisti iš Londono – optimalus variantas.
Pats viešbutis Lykia Botanika tolokai nuo Dolomano aerouosto, atskridome naktį, tad nelabai matėme, kur važiuojame autobusu. Iš pradžių mus bandė apgyvendinti tipo šeimyniniame numeryje (du kambariai su bendru dušu/tualetu), bet kitą rytą be didelio skandalo pasikeitėme į du atkirus numerius ir viskas buvo gerai.
Maistas geras, ėmėm „All included“, tai buvo galima naudotis ir tarpmaitinimosi užkandinėjimais beigi gėrimais be apribojimo 😉 Yra didžiulis baseinas, o iki jūros gal koks puskilometris per džiungles keliuku. Tikrai, tikrai džiungles – praeiti jomis būtų beveik neįmanoma. Tos džiunglės supa visą viešbučio teritoriją, tad aplinkui tikrai žalia ir gražu.
Pagrindinė viešbučio gyventojų masė – britai ir turkai, toliau būtų skandinaivai ir vokiečiai. Rusų vienas kitas, lietuviai buvome tik mes. Matėme netgi egiptiečių, atvykusių pailsėti nuo savo livoriucijų 😉
Šiek tiek vaizdelių:

4 Responses to “Atostogos Turkijoje 1”

  1. Ele parašė:

    Krabas-jėga.

  2. Rytis I parašė:

    Mh.. įtariu iš Lietuvos pusės šion poilsinėn dar nieks neskraidė.