Feed on
Posts
Comments

Apie nepasiruošimą

Vakar, bevažiuojant namo, pamačiau puikų saulėlydį. Deja, fotiko su savimi pasiėmęs nebuvau, tad iki namų myniau susijaudinęs. Grįžęs pasičiupau fotiką ir išvariau laukan. Deja, deja… Viskas buvo pasibaigę, nes Saulė pakeitė kampą ir viskas dingo. Pikčiausia, kad iki šiol fotikas visad gulėdavo ant galinės sėdynęs 🙁
Vienžo, skausmas ir liūdesys mumi ištiko, nors ir suvokiu, kad visiems gyvenimo atvejams nepasiruoši 😉

36 Responses to “Apie nepasiruošimą”

  1. Taškas parašė:

    Turiu baltą, taigi, madingą mašinikę. Nu, kur į darbą ir in sodą, aišku, ne citroenas, bet vis tiek faina – Combi , nors ir ne francūziško kraujo.
    Turiu šunį, didelį, juodą, biški maišytą, bu su uodega ir kitokiom ausim, gudrų, tiksliau gudrią, bet francūzko gal kraujo – corsicus canes.
    Autoklubas paskelbė eilinį foto konkursą. Nu, ne visai eilinį bu teminį „“Ir į miestą ir į sodą, mano šeimą veža ….“
    Nupleškinau savąją gražuolę savosios gražuolės bagažnike, tokiam netvarkingam, ciucia liūdna, bu nemėgsta važiuoti, vienžo gan nuotaikinga fotkė, bet neryški, su mobiliaku ir lyjant beveik.

    Taigi, nepriėmė, sako – raiška per maža. Lyg kas spausdintų blizgančiam žurnale.
    Aišku, vėl nugalės koks nors iščiūstinęs savąją mašiną, kiemą ir t.t. yti tataraj, nemėgstu trisdešimtmečių senių mat tararai 🙁

  2. Adis parašė:

    Juk ne viską gyvenime reikia nufotografuoti 😉

    Ašai jau prieš kurį laiką išmokau fotografuoti akimis 😉

  3. Rytis I parašė:

    Tokiam atvejui, o ir fiksuot visokias darbiečių makliavones, iš bėdos ir netik labai tiktų koks visada po ranka registratorius..

  4. Donatas Noreika parašė:

    Man dėl to žiauriai pasiteisino kokybiškai fotografuojantis telefonas („Nokia N8“). Jo kokybė nėra tokia gera (bet pakankama, galiu nuotraukų pavyzdžių įdėt, jei reik), kaip namie dažniausiai liekančio veidrodinio fotiko. Bet telefonas visada po ranka, todėl beveik jokių gerų kadrų ir nepraleidžiu. Dėl to ir kitiems rekomenduoju kuo geriau fotografuojančius telefonus. Geresnį nusipirkus, gal net visai nebereikės fotiko.

  5. Benas parašė:

    Tai, kad rizikinga siais laikais fotika ant galines sedynes laikyt://

    • scania parašė:

      turėtum visaip skatinti fotoaparatų laikymą ant galinės sėdynės, jei reklamini kreditus.
      Koks mokesčių inspekcijos numeris? 😉