Feed on
Posts
Comments

Sakykit ką norit, bet Mėnulio pilnatis plius Saulės magnetinė audra tikrai veikia kai kuriuos nestabilesnės psichikos žmones. Ir stabilios taip pat.
Šita mintĖ kilo, kai aš šįryt pasižiūrėjau į Lietuvos blogosferos aktualijas…

8 Responses to “Apie gamtos įtaką blogeriavimui”

  1. pow parašė:

    pasipasakokite ką įdomesnio radote, nes kažkaip nepastebėjau nieko tokio tokio 🙂

    • grumlinas parašė:

      Tai tada tau gerai, ir neteršk galvos ta iš visų pusių virstančia žodžių tryda apie Kovo 11, tautiškumą, kalbas, fašikus, antifa, heterofobus etc.itd.
      Kai kad susidaro įspūdis, kad žmonės visiškai nemato nieko prasmingo, o visą savo energiją varo į š* metimą ant ventiliatoriaus… 🙁

      • proffanas parašė:

        Tai kad kasmet tas pats; nors ne kasmet pilnatis išpuola 🙂 . Kiekvienas stengiasi iškišti savąją teisybės versiją kaip vienintelę teisingą, ir tiek. Kartais visai nieko būna papliaukšti; dar ir pačiam žibaliuko papilstant 😉 .

  2. pričkus parašė:

    Buržujaus rašinėlis ta tema – neblogiausia, ką teko skaityti…

    • grumlinas parašė:

      Mykolas tradiciškai vienpusiškas ir šališkas, čia jo pagrindinis privalumas (norint sutarukti skaitytojus pas save, nes visi žino, ko laukti) ir bėda (nes nieko naujo nepasako, nes nėra pažiūrų evoliucijos). Nors šiaip įrašas ganėtinai korektiškas.
      Nepalaikau nei vienos eisenos, nes abi tik priešina žmones. Ką siūlau? Nieko, ignoruoti visą tą reikalą, kol jis pats nudus be žiūrovų