Feed on
Posts
Comments

Kauno graffiti

Mano požiūris į graffiti gana sudėtingas: iš vienos pusės, nelabai mėgstu modernųjį meną, tačiau pripažįstu jo teisę egzistuoti – juk galų gale laikas parodys, kas iš visų naujamenių turi išliekamąją vertę; iš kitos pusės, daugeliu atvejų tas graffiti, objektyviai žiūrint, yra tiesiog elementarus vandalizmas, kai prieš savininkų valią apterliojami įvairūs pastatai/statiniai, o „mIAnininkai“ tėra tiesiog „Metallica forever“ lygio peckeliai.
Vieną dieną mudu su brangiausiąja vaikštinėjome po Nemuno-Neries santaką Kaune ir priėjome vieną gatvių sankryžą, kur pasidarbavo graffiti kūrėjai. Sakyčiau, visai neblogai atrodo, jei tai vėlgi nebūtų vandalizmo atvejis – yra ir grožio, ir minties.

8 Responses to “Kauno graffiti”

  1. scania parašė:

    Na, net tada, kai tai yra grožis – tai yra piešėjo noras piešti sau patinkantį ant svetimos sienos. Niekas niekada nepieš kažko, kas galbūt turėtų patikti sienos savininkui 😉
    Ir net jei pasamdytum grafitininininkus papuošti savo sieną, tai jie pripieštų savo inicialų ir „ac/dc“ 😀
    Juk jie ir taip daro, ką moka geriausiai 😀
    Matom, kaip tai atrodo 😀
    Ir gražesni – tik išimtis, patvirtinanti taisyklę 😉

    • grumlinas parašė:

      Kaslink AC/DC – esi totaliai teisus, nes didžioji dalis graffiti neišlipa iš šito lygio

  2. nesvarbu parašė:

    apgailetini „darbai“ sudeti. praejai pro ta buvusi exita penkis metrus ir idejai kaip pavyzdi. aisku turi teise deti ka nori, tai tavo blogas, bet tikrai prasti piesiniai ideti, kaunas turi daug ir labai puikaus nelegalaus graffiti, bet cia – toy.

  3. no name parašė:

    Ne, ne aš. Autorius yra D. G. Supažindinma su kūryba plačiau ir tiek.