Feed on
Posts
Comments

Kaip jau minėjau, kasmetinio familijos susivažiavimo metu pasiplaukiojom laivu Minija. Šiaip pramoga nėra pigi, bet kai surinkom dar ir pa\įstamų – už 4 vlandas žmogui gavosi 20LT. Išplaukimas iš Kintų, praplaukėme Minijos/Mingės kaimą, tada kanalu link Uostadvario, paskui Atmata iki Rusnės, ten apsisukome (bo prasideda pasienio zona, reikia krūvos popiergalių leidimui gauti), tada žemyn iki įplaukimo į Kuršių marias, ten sustojome pasimaudyti, vėliau per Krokų lanką ir Mingę Minija grįžome atgal į Kintus. Kelionė liuks, ypač gerai buvo pasimaudymas. Grįžtant grasinosi lyti, bet apsiribota keliais lašais.
Tiesa, jei kas nuomosis laivą – nepasimaukite ant pasiūlymo „paplūduriuoti Kuršių mariose“ – pernai mes išsidūrėme, užtai šiemetinis maršrutas buvo puikus.

Fotkinau nemažai, bet šįkart fotosesija buvo kaip niekad nesėkminga – prie matricos buvo prilipę daugybė smulkių dulkelyčių, tad teko pūkšti retušuojant. Tai gal nebūtų tragedija, bet piesiecas tykojo visai netikėtoje vietoje – išvakarėse vėlai vakare fotkinau familijos stabo atidengimo apeigas ir įsijungiau jautrumą ISO 1600. O kitą dieną pamiršau pervesti į auto… Fotografai žino, kas tai yra skaitmeniniai triukšmai dėl per didelio jautrumo saulėtą dieną… Jau norėjau paskelbti apie ideologinį bankrotą, bet paskui nutariau, kad vistik giminei (ir labiausiai atlaidžiems skaitytojams) bent kažką parodysiu 😉 Papūkščiau, šiokia tokia vazdelių „kaip gražu tai galėjo būti“ galerija gavosi.

Komentarai po padidintomis fotkėmis.


Pasiplaukiojimas Minija 2010-07-24

6 Responses to “Pasiplaukiojimas Minija 2010-07-24”

  1. Siesta parašė:

    va kaip smagu 🙂 ir basetėlis keliauja 🙂

  2. Vat niekad nemačiau triukšmo, jei fotkini saulėtą dieną su aukštu ISO

  3. Gintaras Rumsas parašė:

    nzn, bet tas triukšmas IMHO tik nuo per didelio ISO 🙁

  4. MariukasM parašė:

    Tai jau tikrai. Tame krašte pasiplaukioti laivu – vienas pagrindinių malonumų.