Feed on
Posts
Comments

Taigi, vakar išvažiavę pasivažinėti ir pafotkinti po Kowno apylinkes, grįždami nutarėme atlikti kontrolinį pavalgymą kadaise mano prieš metus aprašytoje Giraitės kibininėje. Na ką – kažkiek pasikeitimų į gerąją pusę – dirba visą parą, šalia renovuotas motelis, viduje labai įdomiai dekoruota medžių šaknimis. Maistas pagerėjęs (nors ir taip buvo geras): sukirtau frikadelių sriubą, kibiną su strutiena, kibiną su jautiena (skanūs, gera tešla), firminį kewlienos kepsnį (liuks), užsigėriau gira (tikrai naminė); brangiausioji ėmė šaltibarščius (naminio lygio), cepelinus (irgi geri), užsigėrė tamsiu čekišku alumi. Totalas abiemn kažkur ~56LT, ale maistas tikrai geras. Vienžo, vieta ir toliau lankytina.


View Untitled in a larger map

UPD’2012 – lankėmės pernai vasarą, po savininkų pasikeitmo – lygis suyprastėjęs, aptarnavimas irgi

7 Responses to “Vietos, kur galima normaliai pavalgyti: “Giraitės kibininė” 2”

  1. Vaidas parašė:

    Prašom apsilankyti ir Senamiesčio kibininėje, adresu Vilniaus g. 74, Kaunas. Garantuoju, kad čia kibinai tikrai nebus prastesni.

  2. Andu parašė:

    ale toks testdraivas, sakyčiau, nekūdas 🙂 Reikės gal vėl kada užsukti, nes pirmas vizitas prieš beveik porą metų (vėlyvą rudenį) paliko tokį labai jau vidutinišką įspūdį…