Feed on
Posts
Comments

Įdomios (?) knygos

Vakar neatsargiai pasižadėjau nebepolitikuoti. Mjooo… Liežuvis ir klaviatūra yra du didžiausi žmogaus priešai. Na, bet kad jau šokam į tą vandenį – tai šokam. rašysim apie ką nors įdomaus, bet tolimo politikai. Nieko gudresnio nesugalvojau, kaip aklai tol badyti pele savo išorinio HDD, kuriame saugomas mano renkamų piešinių ir foto archyvas šiukšlynas, katalogus, vis einant žemyn, kol priėjau kažką. Pasirodo, paskutiniame durtame kataloge guli keleto knygų viršeliai. Tiesiog eidamas per visokias internetines bibliotekas, kai kada pastebiu labai keistų/įdomių/nesąmoningų knygų. Tada įsirašau diskan tokių knygų viršelius – gla kada ūkyje pravers. Taigi, trejetas tokių įdomukų, kurie gal ir jums sukels šypseną.

Filmų žiūrėjimo menas. Nežinau kaip jums, bet IMHO rašyti instrukciją, kaip reikia žiūrėti filmus, ar netgi tą žiūrėjimą ištobulinti iki perfekcijos/meno – kažkas labai jau nesuprantamo. Galbūt ten ir yra kažkas naudingo (prisipažinsiu, knygos neskaičiau), bet vien pavadinimas pretenzingumu toli neša.

Avro Lancaster vadovas. Visi automobilistai bent jau girdėjo apie Haynes vadovus. Gerai parašyti, puikiai iliustruoti – bet kurio auto-krapštuko svajonė. Tai čia automobiliams. Bet kad toks vadovas būtų parašytas Antrojo pasaulinio karo laikų sunkiajam keturmotoriui bombonešiui… Nors, na taip, žinoma, juk neretas vyras laiko savo garažiukyje po tokį bombonešį 😉

Koranas hebrajiškai. Na taip. Svarbu tik nesupainioti, ką kam paduoti: žuviai – lietsargį, tarakonams – šlepetes, žydams – Koraną. Kiekvienam – jam būtiniausią daiktą.

2 Responses to “Įdomios (?) knygos”

  1. Juodulys parašė:

    Dar negrą hebrajiškai reikia išmokyt , kad tą Koraną skaitytų .

  2. grumlinas parašė:

    Afro-afrikietį – taip jie dabar vadinami tolerastine naujakalbe