Feed on
Posts
Comments

©grumlinas

8 Responses to “Užauginta ir pagaminta”

  1. Marius parašė:

    Geras palyginimas 🙂 tik bėda, kad augintojams visgi tenka neretai savo reklaminį stendą atnaujint, ne taip kaip chemikalistams.

  2. grumlinas parašė:

    Na mūsų ŽŪMe tai plastmasinių dešrų ir bulbių ekspoziciją įrengė 😀

  3. Marius parašė:

    -> čia gal aliuzija į tai, ką perkame mūsų superdupermarketuose? 😀

  4. grumlinas parašė:

    nzn, bet ar ne 50kLT tai ekspozicijai įrengti rado, paskui teisinois spaudoje
    o ką perkame TNC (tautos nuodijimo centruose) – tai jau a taip, a taip, iki 2012 nedaug beliko laukti 😉

  5. Marius parašė:

    Pas mumi visad randa, kaip „teisingai“ suinvestuot pinigus, ne naujiena…
    O kas gi nutiks 2012, maksimavičiai atras sąžinę ir nebenuodys? ar dar kas?

  6. grumlinas parašė:

    Anot maj7 ir holivudauz, bus pasaulio pabaiga, tad nebreiks r8pintis, sveikas tu ar ne 😉
    Čia kaip apie mūsų basetėlį veterinarė pasakė – kadangi jis jau baigia nugyventi antrą tokio šuns gyvenimą, tai galit nebesukti galvos dėl vaistų dozavimo – jei jam kas nors skauda – duokit nuskausminančių tiek, kad nebeskaudėtų – jam pakenti jau nebespės

  7. Marius parašė:

    Kažkur puse ausies girdėjau, kad neva majus kažkas neteisingai interpretavo… o holivudas… jiem bele tik kad scenarijų rast kuo pelningesniam filmui, ta šutve tikrai tikėt neverta, manyčiau.
    Žiaurūs tie žmogai baltais chalatais… nors gal kartais, logiškai mąstant, ir teisybę kalba, bet juk turi suvokt, kad čia ne tiek protas, kiek jausmai pas klientus veikia. Kadaise vaikystėj buvo pas senelius šuniukas, ir nors tebuvau kelių metų vaikas, dar jį pamenu, nepaprastas buvo šuo… ir nors kokio jis gražaus amželio (berods, 18 metų) sulaukė, vis tiek visiems buvo nepaprastai jo gaila…

  8. grumlinas parašė:

    Mūsiškiui probelmos su iltiniais dantimis – ant jų susidariusioss apnašos (buvo valyta prierš keletą metų), kurios dirgina dantenas, jos paraudusios ir jam skauda. Vienintelis būdas – valyti apnašas, bet tam reikia anestezijos. Po kurios jis gali ir nebeprabusti dėl amžiaus. Vienintelė išeitis – tepti dantenas tepaliuku ir šerti nuskausimnančiais, kai darosi labai neramus. Va tokie dalykai.
    O dėl pasaulio pabaigos – majai kalba apie žmonijos atsinaujinimą, o va mažaraščiai holivūdo dunduliai išgeneravo apokalipsę ( http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Doomsday_prediction ). Tiesą pasakius, gal tikrai laikas tai pasaulio pabaigai, kol Žemė dar turi resursų?