Feed on
Posts
Comments

Mudu su brangiausiaja kasmet keliaujam po lenkų žemę. Aišku, tikram litovcui visad kyla klausimas: „Nu ir ką ten toje Lenkijoje galima pamatyti, apart duobėtų kelių?“ Turiu pasakyti, kad lenkų keliai tikrai neblogi, o ir orientuotis juose kur kas lengviau, nei lietuviškuose – žymiai daugiau informacinių ženklų ir rodyklių. O lankyti ten yra ką, jei tik norima kažką pamatyti, o ne prosto pralėkti, skubant pirkti pasdėvėtų awto iš Fokietijos ar Franczūzijos.
Tai va, norint pasirinkti lankytinas vietas, rekomenduoju lenkų kelionių valdovų firmos Polska niezwykla internetinį žemėlapį. Zoominam norimoje vietoje, išlenda vis daugiau įdomybių. Aš asmeniškai dar esu susipirkęs keletą šios firmos išleistų Lenkijos regionų kelionių vadovus „Polska niezwykla“ – labai padeda planuotisd keliones, gulint ant sofkos ar jau pačioje lenkijoje 🙂

8 Responses to “Susiruošusiems keliauti po Lenkiją”

  1. Kevi Spaceras parašė:

    „Polska niezwykla“ siame poste suskambejo labai gerai 😉

  2. Voldemaras parašė:

    Bardzo intrigujonca mapa…

  3. Rytis I parašė:

    Įdomu. Gaila, bet neteko ką nors panašaus matyti Lietuvai. Na, yra maps.lt opcija „lankytinos vietos“, bet ji veikia tik labai labai pasiartinus, o tada turi daug daug stumdyti, norint surasti nors vieną tokią „vietą“.

    • grumlinas parašė:

      Daug juodo darbo reikia. Kitas dalykas – šitas žemėlapis yra iš dalies skirtas reklamuoti tos firmos kelionių vadovus, tad dirbama vieną kartą, o paskui naudojama dviem būdais, Internete yra apkarpytos straipsnių versijos

  4. Eimantas parašė:

    o ką pats ponas mąstote apie kelionių vadovus? Šįryt buvau jūsų parduotuvėj, mačiau, kad be žemėlapių esama ir ko kito. Man kol kas ‘rough guide’ labiausiai patinka.