Feed on
Posts
Comments

…neseniai numirė ištisa prekių kategorija – šiuo atveju, fotoaparatai muilinės? Jų vaiduokliai dar gyvi – pilna senųjų ir dar kažin kiek parduodama naujų, bet iš tiesų katino ašaros, palyginti su tuo, kas buvo anksčiau.
Iš esmės pigus kompaktiškas fotoaparatas yra ten pat, kur gyvena faksas, rašomoji mašinėlė ir teleksas, tai yra, mūsų atsiminimuose*.
Kompaktiškus fotoaparatus užmušė ne kas kitas, kaip išmanieji telefonai. Pradedant nuo ketvirtojo iPhone, kuriame jau žmoniškas (anksčiau obuoliniai telefonai savo vaizdo įranga buvo smarkiai atsilikę nuo visų kitų), mažų fotikų visiškai nebereikia tiems, kas turi išmanųjį telefoną kainuos grupėje nuo 1200 Lt.
Taip, normalaus veidrodinio fotoaparato su gera optika mobilusis telefonas visiems gyvenimo atvejams nepakeis, tačiau esmė yra ta, kad 90% atvejų vidutiniam naudotojui visiškai užtenka to, ką siūlo mobilusis telefonas (ten, kur nėra didelio judėjimo greičio, kur nereikia plačiakampio objektyvo ir kur geras apšvietimas).

čia

8 Responses to “O juk kažkiek teisybės tame yra…”

  1. liuka parašė:

    sekantis kovoj kris MP3 grotuvai….

  2. Voldemaras parašė:

    Kaip išjungs elektrą VISI kris palaipsniui ir kankinamai…

    • proffanas parašė:

      Nu kad tada nebus jokių kančių… Batareikos baigėsi, ir- plumpt! 🙂 Objektyvais į viršų… Kankinsis tik juzeriai, nebeišmanantys, kad gyventi galima ir be tų gėrybių.

    • grumlinas parašė:

      Va būtent – be elektroz visas tas grožis tik riešutams skaldyti.. tfu, su mobliaku net riešuto nesuskaldysi…

      • scania parašė:

        Prilaupysiu saulės baterijų iš kalkuliatorių ir pasikrausiu telefoną.
        Vis lengviau, negu pačiam pasigaminti fotojuostą. Net ir nespalvotą… 😀

  3. […] ko čia informacijos sklaida? Nes Veidovėlyje perskaičiau, kaip Grumlinas cituoja Užkalnio įžvalgas apie fotografiją, publikuotas Pinigų […]