Feed on
Posts
Comments

Bevažiuojant per APSNIGTĄ miestą, kilo tokia mintis:
Jūros kiaulytėms, kurios vis kvykčiojo apie žmogaus-sukeltą-globalinį-klimato-atšilimą™ ir labai-labai-labai rūpinosi gamtos išgelbėjimu, reikėtų duoti po šiūpelį sniegui kasti ir lai praktiškai likviduoja to atšilimo padarinius. Gal tada blaiviau žiūrėtų į žaliųjų biznierių ir žaliųjų politikierių paistalus ir bent truputį pradėtų galvoti savo galva.

14 Responses to “Penktadienio mintis apmąstymui”

  1. troy parašė:

    Tos kiaulytės dirba tik švarų darbą.

  2. Voldemaras parašė:

    Po keleto šaltų žiemų jie „pasitaisė“ t.y. perkvalifikavo „visuotiį klimato ašilimą“ į „klimato kaitą“. Todėl dabar nauja sąvoka gali manipuliuti ženkliai saugiau….

  3. Voldemaras parašė:

    Atsiprašau už praleistas raides- reikės keisti klaviatūrą…

  4. Man daugiau neduoda ramybes klausimas, kodėl žmonės yra taip sumitologizavę metų virsma? Kuo gruodžio 31-os dienos keitimas sausio 1ąja yra kitoks ar ypatingesnis nei, tarkim, balandžio 4-tos ketimas 5-tąja? Ar kiekvieną metų dieną galvojame, kurių gi metų dieną gyvename?

  5. xminde parašė:

    Aš kaip absoliutus antiklimatoatšilimininkasdėlcivilizacijosveiklos vos ne kasdiena smaginuosi su šiupeliu ir mintyse svajoju, kad tas atšilimas būtų, bo tiek sniego per gyvenimą neperkasiau kaip per šį gruodį. O dėl metų kaitos manau, kad tai buvo matematinis išskaičiavimas, realiai tai tūrėtų būti po trumpiausios dienos mano galva :). Bet savaitė vėliau, matyt, turi kokią tais skaičiukinę prasmę :). Manau kolega Grumlinas pasakys kodėl taip yra :).

    Linksmų visiems Naujųjų :), ir neblogesnių 2011 nei 2010 buvo :).

  6. Gintaras Rumsas parašė:

    Tiesiog reikalingas tam tikras atskaitos taškas. Kadaise tai buvo būtent balandžio 1, kol nebuvo perkerlta į sausio 1