Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 192

Kažkada mobiliake žaidžiau tokį žaidimą „SimCity BuildIt„. Neblogas žaidimas buvo iš pradžių – statai, prekiauji, – toks taikingas gyvenimas. Bet paskui žaidimo kūrėjams kilo mintis, kad per mažai veiksmo, o veiksmą visi kūrėjai supranta vienodai – reikia, kad žaidėjai kariautų. Na ir sušiko taikingo ramaus statymo idėją kariavimais. Kurį laiką dar pažaidžiau-pakariavau, bet paskui išėjau į taikingesnius laukus – „June’s Journey„. Mano mėgstamas paslėptų daiktų paieškos tipas.

Ne apie žaidimus norėjau parašyti, čia tik įžanga. Bežaisdamas „SimCity“, neakivaizdžiai susipažinau su indu. Informatikas, apsiženijo prieš metus, net į veselią kvietė, labai smagiai iki šiol pabendraujame internetuose. Užklausė kartą jis manęs, ar europiečiai mėgsta bulves. Nu mėgsta, o lietuviai išvis bulviofilai, labai mėgsta patiekalą Cepelinai. Pažiūrėjo jis cepelinų fotkes, gamybos procesą Jutūbėje ir pareiškė, kad savaitgalį darys Cepelinai. Man beliko tik žioptelti nuo tokios drąsos, bo ne kiekviena bulvė tinka, bet jis pareiškė, kad Indijoje jie turi 22 rūšis bulvių ir jis pamažu suras tinkamą. O virs aliejuje, bo jie viską aliejuje verda. Vienžo, bus gruzdinti Cepelinai.

Pabaigai dar nuorodžiau Kijevo kotletus. Kijevas jam išvis aiškus ir žavingas, bo jie kažką panašaus turi iš viščiuko krūtinėlės.

O jei sukryžminti Cepelinai, Kijevas ir kietai virtus kiaušinius, gausime jo mėgstamus Dimer-devil.

Vienžo, cool pokalbis gavosi.

2 Responses to “365 žodžiai – 192”

  1. scania parašė:

    Šiaip labai įdomu žaidimuose bendraut. Ir su indais, danais, nepaliečiais, prancūzais 🙂 Sunkiausia su britais, dėl mano prastos anglų kalbos nesusišnekam, o su indais tai net apie gyvenimo filosofijas varinėdavom 😀 Nu labai įdomu. Niekur kitur negausi tokio bendravimo, tarsi lankantis svečioje šalyje nusukt nuo turistų tako ir susitikt atsitiktinai vietinį kavinėje 🙂

    • grumlinas parašė:

      Kai anglų kalba ne mothertongue – susišnekama visai neblogai. Kai žaidžiau Parallel Kingdoms – irgi įdomių pašnekovų turėjau. Net su pora lietuvių subendravau 🙂