Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 181

Kažkaip čia mudu su brangiausiąja sušnekome, kad viskas, dienos jau trumpyn. Nedaug, po minutę-kitą, bet tendencija vienareikšmiška. Aišku, nėra ko ašaroti, kaip sutrumpėjo – taip pusmečio vėl ilgėti pradės, ale va planuojant mūsų malonios keliauninkų kompanijos būsimas išvykas, reikia paskaičiuoti ir vakarėjimo momentą. Taigi, pradėjau dėlioti, ką gi čia šiemet reiktų apankyti, ir gavosi, kad nė mėnesio be kelionės nesigauna. Nagi, dėliojame maršrutus:

  1. į Labanoro girią ir Ignalinos AE;
  2. į Ilzenbergo dvarą su degustacijomis;
  3. į Siesikų pilį ir Smetonos dvarą;
  4. šv. Jokūbo kelio atkarpa Raudondvaris – Paberžė;
  5. į Rusnę ir Ventės ragą;
  6. tradicinė naujametinė išvyka.

Taip kad zirziantys, kad Lietuvoje nėra ką pamatyti, turi tiesiog atkelti subines nuo sofkų – norint Lietuvoje labai daug ką galima pamatyti. Ir tam nereikia jokių didelių išlaidų – tiesiog susimesti ant kuro bendram awto ir pirmyn. Pavalgyti irgi ne problema už keletą eurų. Informacijos apie lankytinas vietas iki krūminių dantų elektriniuose interentuose, elementariai keli, kuriais naudojuosi:

Lietuvon

Open Map

Pamatyk Lietuvoje

Ką pamatyti

Aišku, dėliojant maršrutus reikia įgudimo, bet čia labai gerai padeda GoogleMaps – tiesiog susikuri maršrutą, identifikuoji laiko tarpus tarp sustojimo vietų, nusistatai laiką lankymui ir gali pradėti dėliotis kelionės grafiką.

One Response to “365 žodžiai – 181”

  1. Voldemaras parašė:

    Įdomu: kokia metinė auto rida?