Feed on
Posts
Comments

365 žodžiai – 110

Tuoj-tuoj įvyks Ukrainos prezidento rinkimai, kuriuose greičiausiai nugalės oligarcho Kolomojskio marionetė klounas Zelenskis. Jis sugebėjo pavargusiems nuo korupcijos ir karo Ukrainos žmonėms įteigti, kad užtenka uždrausti korupciją bei nustoti šaudyti – ir visos bėdos jų dings. Populizmas – baisus ginklas, kuris leidžia pasinaudoti demokratijos silpnybėmis, siekant savo nešvarių tikslų. O jei dar prie to pridėsime protestinį balsavimą – sprogstamasis užtaisas gali išnešioti gabalais visą šalį. Ukraina kaip Ukraina, tačiau ir mes patys apturėjome Pakso fenomeną, o ir nesena kolchoznikų pergalė Seimo rinkimuose puikiai parodo, kaip šitos technologijos veikia ir Lietuvoje. Žmonės, užglušinti milžiniškų informacijos srautų, instinktyviai ieško paprastų+aiškių sprendimų bei naujų veidų, nes senieji jau alergizuoja. Ir gauna tokių netikėtų dalykų, kad net žiopteli.

2 Responses to “365 žodžiai – 110”

  1. scania parašė:

    Zelenskį finansuoja putkos fsb. Kolomoiskis prieš Ukrainą eina atvirai. Mūsų Paksas irgi buvo ton pusėn, tik ne taip toli ir mes tuo metu nebuvom rusų užpulti. Skirtumų yra. Lyginti negalima, čia viena iš mūsų klaidų, kad Ukrainos priešą lyginam su komikais. Baisiausias dalykas net ne rusų invazija, baisiausia yra sovietinių zombių kiekis. Tiek Ukrainoj, tiek pas mus.

    • grumlinas parašė:

      Klounas Zelenskis ne tiek Ukrainos priešas, kiek įrankis jai griauti iš vidaus. O priešai, kaip rašai, yra patys ukrainiečiai, kurie vardan tuščių pažadų atmeta 5 metų įdirbį, kuriant ukrainiečių naciją ir Ukrainos valstybę. Na bet čia mes nieko padaryti negalime, ir mano požiūris tampa paprastas – nu ir eikit nx, jei nesuvokiate savo veiksmų pasekmių. Lietuvoje toks cirkas jau nebepraeis, mes per toli nuriedėjome ing europas, bet nusiristi iki kokios Vokietijos lygio, kuri priėmė ruskių laivą su kursantais iš Krymo – ne problema.