Feed on
Posts
Comments

Kad ir kaip aš tingėjau pasijudinti iš viešbučio, bet vieną kartą moteriškės vstik mane iš jo ištempė. Nu tipo visiškai sukelmėsi čia.
Po atkaklių derybų (10 sumokėtš Egipto svarų vietoje reikalautų 15) taksu nuvažiavome iki Hurgados Marinos. Iš esmės tai prabangių jachtų prieplauka, apsupta naujų gražių brangių namų. Įėjimas per metalo detektorius, jokių elgetaujančių vietinių (kurių pravažiuojant matėsi gatvėse). Pasivaikščiojome nemažai, pasigrožėjome, pasifotkinome, išgėrėme po kokteilį užeigoje „Če“ (arabams turbūt tiek Če, tiek Pinočetas iš tos pačio operos). Besėdint sutemo, tada nuėjome link pagrindinės gatvės, kur mažumėlį apišopinome – mano moteriškės iš ankstesnių visitų ten jau turi pastovias parduotuves 😉 Šiaip gatvėse tragiškas jausmas – pardavėjų pilna, patencialių pirkėjų, t.t. turistų – vos ne vienetai. Čia jau pasirodė ir elgetaujančių vaikų ir moterų. Iš ko tie egiptiečiai gyvena – nzn. Ateina toks suvokimas, kad mes kažkaip dar ne taip tragiškai ir gyvename.
Kadangi esmi antišopingistas, tai moteriškės mane pasodino vietiniame MakDonaldse, sukrovė pirkinius ir dar pavarė valandai-pusantros į medžioklę. Kol jų laukiau – pr šalį prašuoliavo dvi grupės kinų. Po kokius 30 vnt. O paskui grįžome taksu į viešbutį.
Pareigą aplankyti miestą atlikau.

2 Responses to “Egiptas’2016: pasivaikščiojimas Hurgadoje”

  1. Taškas parašė:

    kokia vandens/oro temperatūra buvo?
    Kažkaip atsimenu gūdaus socializmo metais žurnale ŠVYTURYS aprašytą atvejį, kai lietuvių turistai nusimaudė prie+20C ir išgirdo vietinių reakciją:

    -Užtat jie ir karą laimėjo bu tokie užsigrūdinę…