Feed on
Posts
Comments

graikija

37 Responses to “Graikija keliaus į Peru?”

  1. Taškas parašė:

    Matyt, man makaulė perdžiūvo. Ar atvirkščiai. Gaspadoriau Gintarini, susimildams paaškinki man, tundrai – co to jest? Rimtai, metodu DOT.

    • grumlinas parašė:

      Po populistiškai-debiliško rerefendumo Graikija gali būti prosto pasiųsta http://www.grumlinas.lt/?p=943 😉

      • Taškas parašė:

        Dabar dašuto prie ko ta Peru. Dėkui. Labai gaila, kad pendėlis vėl Putino naudai.
        Ir labiausia- kad mes laiku tą eurą įsivedėm. Dundukai. Deja.

        • grumlinas parašė:

          Nematau jokių bonusų Putleriui. Kiba jis Graikiją prisjungs? Ar 315mlrd USD ras padengti skoloms? Kitas dalykas – su visokiais bešlipsiais ciprais gali atsitikti visokios nelaimės, jei jie peržengs raudoną ribą. Pakolkas jis straksi jam skirtame voljere ir gailiai kiauksi, kad jį skriaudžia.
          Kaslnk euro. Primo: po mūšio kulokais nemosuojama. Secundo: pematau nelaimėsd būti tame pačiame vežime su Fokietija. Aišku, jame sėdi ir visokios francūzijos-graikijos, tačiau mane domina būtent Fokietija.

          • Taškas parašė:

            Bonsai Putinui – „skaldyk etc“ – patikrinta istorijos. Čia – tik pradžia. Bus dar kelios …ten Ispanijos/Portugalijos ir pan. Italija – sprogstanti nuo Nobelio laureato t.y. debilo, darbų vaisių…
            Kuo EU nevieningesnė- tuo Rusijai geriau. Į Graikiją vien baltarusių šįmet keliasdešimt tūkstančių nevyks. Jei bent trečdalis jų pasuks Krym naš ne naš – vėl pliuselis tam moskolių vadui, netgi Vadui – patinka mums tas ar ne….

            USA – BUKAGALVIŠKAI silpnina irgi EU.

            Kas link – Vokietijos, tai tiek lenkai, tiek čekai irgi šalia, bet greta. Mes gi – toj pačioj valtyje. Padėsim graikams, bu sunkiai jie gyvens negaudami „varganų“ pensijų po virš 1000 eurų.

            Vienžo, ŽOPA – želaju obščestvu prijatnogo apetita.

            • grumlinas parašė:

              Nu tu vėl tą pačią „Putleris visus apstųmė“ mantrą giedi. Graikams padėsim tik tiek, kiek jie susitars su kreditoriais. Tai, kad Cipras jau skambino Putleriui, aiškiai rodo, kad jam kiaušai įsprausti tarp durų, o tas referendumas bankininkams giliai pofik. Tik kad Putleris nelabai jam turi kuo padėti, jei net Dumbasą bando Ukrainai grąžinti, nes išlaikyti nepajėgia.
              Visa problema – kaip numarinti Graikiją taip, kad kuo mažiau kitiems smirdėtų.

              • scania parašė:

                putleriui laimingos Graikijos nereikia. Reikia įtampos židinio ES. O tam tiks kaip tik tokia iš3,14…ta Graikija. O jei dar koks pilietinis karas!

                • grumlinas parašė:

                  Cipras, nors ir populistas, bet nėra kvalas – savo finansų ministrą, kuris nervino visą ES ir bankininkus, jau švystelėjo u- borto. Taip kad žaidimas vyks pagal civilizuotų šalių taisykles (nors viena iš jų ir infantiliška), o ne pagal Putlerio mnogochodovočkas

                  • scania parašė:

                    Putleris pažadėjo – bet netesės. Visą darbą atliks Cipras. Tikėdamasis kažko.
                    Nėra jokios mnogochodAvkės. Yra kvailas graikas, kuris patikėjo putleriu. Mano durna galva 😉

                    • grumlinas parašė:

                      Matysim. Sprendžiant iš to, kaip Cipras spaudė ES ir išmąstė referendumą – jis nėra glūpas.

            • Aidas Kasparas parašė:

              Buvau užpraeitą savaitę Graikijoje. Vietinis sakė, kad jo mama gauna 450€ pensijos. Nežinau, kiek ten tokie skaičiai populiarūs, bet tikrai ne visi gauna „po virš 1000 eurų“.

              • grumlinas parašė:

                Kalba eina apie tai, kad valstybė praskolinta, tačiau jie nesiruošia skolų mokėti. Ir greit gali būti taip, kad ir tų 450EUR nebus iš ko mokėti

  2. scania parašė:

    O tai Graikija pagal skaičiukus svoris priekaboje ar variklis vilkike buvo?
    O kitas dalykas – putlerio pagelba neblogas savižudybės būdas. Gal kam kiek galvoj prašviesės?

  3. VyneTu parašė:

    Graikija tai man truputį nulis. Kinija svarbiau. Ten burbulas rimtesnis.

  4. scania parašė:

    Rusai namie šūkauja, kad pinigai bus tik išstojus iš ES. Šitą jų posakį reikia suprasti teisingai: nesvarbu, kiek sąlygų įvykdys, gaus tik naujų pažadų.
    Gal bus ir pinigų, nu, kelis milijonus, kažkokia vaikiška suma. Bet pagalbos nebus.
    Gal tas Cipras ir gudrus, bet posakius „meškos paslauga“ ir „neik su velniu obuoliaut“ dar gudresni pasakė.

    • grumlinas parašė:

      Graikija iš ES nenori, nes puikiai suvokia, kas tai yra konkurencinė kova ir kad ji toje kovoje yra dydis, artimas nuliui. Viskas susiveda į bandymus neapmokėti restorano sąskaitos, visai šeimai nubalsavus: „Paėdėme, pinigų neturime, tai lai padavėjas eina nx“

      • scania parašė:

        Nu gal ir nenori, bet nsipirko bilietą, asisėdo į keleivio vietą, užsisigė diržus ir šaukia „jau pasiruošėm išstot“.

  5. Taškas parašė:

    Mantra „Putleris visus apstųmė“ kad suprast, reikia suprast, kad:

    1. RF tai ne TSRS, ten – laukinis kapitalizmas.
    2. Kai rusai 1991 m. paskelbė savo nepriklausomybę, jie šventai tikėjo, kad atsikratę balasto – ten visų Turkmėnijų, Kirkizijų ir pan. dykumų – jie iš naftos/dujų užgyvens kaip norvegai. Ir iš šiuolaikinių technologijų – pvz. ginklų prekybos – ginklai moskolių gi ne patys blogiausi.

    Deja ar ačiūDie tas neįvyko, pirmiausia dėl dviejų amžinų Rusijos bėdų -“ kvailių ir blogų kelių“ bei mentaliteto – vok kiek gali.*

    3. Putinas gi ne kartą pabrėžė, kad opozicija reikalinga, kad negali Rusija eiti sovietų doktrinų keliu- t.y. primetant savo santvarką kitiems ir t.t. Ir juo labiau – kišant pinigus milijardais. KALBA GRAŽIAI IR TEISINGAI.

    4. Būtų bent vienas Politikas Vakaruose – kaip Ruzveltas, Čerčilis, de Golis ar Reiganas – tuom pasinaudotų. Pripažintų tą bliadską Krymą, bet priverstų ATSTATYTI visus tuos Donbasus/Luhanskus ir Luganskus.
    Deja, yra Obama su savo dundukais patarėjais. Nei vieno karo nesugebėjo iki galo davesti . nuprirkt kokio rusų genštabo generolo ar bent pulkovniko…

    etc
    *mes, lietuviai, tai darom gal net geriau.

    • scania parašė:

      putleris neturi opozicijos, neapsigauk. Ta opozicija – tik ant popieriaus.
      Šiaip ten viskas priešingai, negu sakoma. Federacija, kurioje gubernatoriai skiriami kremliaus 😀

      • Taškas parašė:

        NETURI, deja. Užtat, kad mes – „vakarai“- negalim surasti bent vieno neapsišikusio navalno. Arba įsivaizduojam, kad už Javlinskį kas balsuos milijonai.

        • scania parašė:

          Oi broli, nedaryk taip 😉 Praeitam komentare sakei putleris turi opoziciją, dabar sakai neturi.
          Tai turi ar neturi?
          Kodėl klausiu?
          Dėl aiškumo: putleris neleis jokios opozicijos, jokios, išskyrus savo pasamdytus aktorius. Putleris tik vaidina žmogų, kalbėdamas apie „opozicija reikalinga“ jis tik 3,14sa protą.

    • grumlinas parašė:

      1. Pakolkas Rusijai šviečiasi kaštonų graibytojo iš ugnies vietoje Saudo Arabijos (ir už jos nugaros stovinčios JAV) pareigos: http://el-murid.livejournal.com/2434615.html
      2. Kaslink rusų technikos kakčestvos: http://www.grumlinas.lt/?p=42608
      3. Mažiau Putlerio kalbų klausykim, geriau jam į rankas žiūrėkim, ką jis daro
      4. Krymo atveju vienintelis įmanomas variantas – po tarptautine kontrole „nepriklausoma“ valstybukė a la Kosovas

      • Taškas parašė:

        va, būtent todėl tas Putinas DARO ir laimi VISUR. Net mūsų Prezidentė, būdama JAV (SIC!) pasakė, kad NĖR ką Putinui priešpastatyti.

        Bu, tie kas bando tą daryti, dėlioja viską kaip Brežnevas tam anekdote apie traukinį jį siūbuodamas. Norimą priimam už esamą.

        • grumlinas parašė:

          Nėra ką priešpastatyti kariniu aspektu, nes karo niekas Vakaruose nenori, visi stengiasi nuo jo išsisukti, yep. O Dievo malūnas mala kad ir lėtai, bet neišvengiamai. Putleris ir Cipras panašūs tuo, kad provokuoja Vakarus klouniška agresija, tuo tarpu Vakarai juos smaugia lėtai, bet neišvengiamai. Netgi didžioji Rosijanijos draugė Kinija pagaliau atskleidė, kad dujas iš Rosijanijos ji ims mažiau savikainos, nes turi alternatyvą: http://zloy-odessit.livejournal.com/1347592.html
          Ir šiaip pasidomėk, kaip sekasi su taip išreklamuotu „Turkijos srautu“ 😉 Visa tai – negautos į biudžetą pajamos

  6. scania parašė:

    „Graikijos ir Rusijos santykiai nėra tokie jau draugiški. Graikija, žiūrint istoriškai, rusų buvo apgauta daugelyje atvejų, bet nuo 1774 visada ieškojo iš Rusijos pagalbos. Rusai mums padėjo per Graikų nepriklausomybės karą“, – laidoje „ Dienos klausimas“ sakė E. Leontsini.

    kaip graikai patys sako, jie mėgsta apsigaut. Čia, pasirodo, eilinis kartas. Įprastinis pagalbos prašymas, įprastinė rusų apgaulė. Rutina 😀