Feed on
Posts
Comments

Apie LT-koloradus

Perskaičiau straipsnį spie litovskojazyčnų koloradų sambūrį prie Vyriausybės rūmų šeštadienį. Kodėl koloradų? Prosto: tie, kas atsisako ginti Tėvynę kilus pavojui, palaiko jos priešus. O šiandien pagrindinis Lietuvos (ir ne tik Lietuvos) priešas yra koloradinio putlerizmo apsėsta Rusija. Sakote, pavojaus nėra? Donbase iš pradžių irgi atrodė, kad pavojaus nėra. Kol neatėjo Russkij mir ir nepavertė to krašto Apokalipsės kraštovaizdžiu. Nemanau, kad sveiko proto žmonės to nori, bet su koloradais niekad nežinai, kiek ir kaip pažeistos jų smegenys.
Aš suprantu, kad Europą yra ištikusi minkštakiaušystė ir ji kaip koks kralikas su baime žiūri į Rusiją. Bet gal reiktų suvokti, kad vien ruošimasis pasipriešinti agresijai priverčia agresorių pamąstyti, ar verta pulti. 2PK metais Aloyzičius turėjo planų prisianšliusinti ir Šveicariją, tačiau šveicarai mobilizavo dalį savo karių, sustiprino sienų apsaugą (žiemą netgi sprogdindavo ledą Reine, kad priešas juo nepereitų) ir Aloyzičius apsigalvojo.
Izraelis nuo pat pirmos egzistavimo dienos gyvena priešiškų jėgų apsuptyje ir ten puikiai suvokiama, kad tik tol, kol priešas puikiai žino, kad gaus liūlin – Izraelio žmonės saugūs nuo karinės agresijos tipo Arabskij mir.
Sužavėjo mitinge vienas koloradų laikomas debiliškas plakatas: „Kiekvienas turi teisę nežudyti“. Yep, bet tada jie neturėtų priešintis, kai juos galabys girti opolčencai. Ir nesitikėti, kad kas nors juos gelbės.

12 Responses to “Apie LT-koloradus”

  1. Pričkus parašė:

    Kažkodėl galvojasi, kad čia tie patys, kurie buvo prieš skalūnus, prieš žemės pardavimą, palaikė violetinius ir lipo per tvorą paskui Gražulį…

  2. scania parašė:

    Dombase būtų pastuksenę per galvas tiems su trikolorais – gyventų kai žmonės.
    Apie koloradų demagogiją galima mokslinį darbą parašyt. Bet geriau – prokuroro tyrimą. Lietuva – blogai, putleris – gerai = ir koloradą vežt rusynan. Mandagiai nupirkus iš jo butą, kad išdavikui neliktų reikalo grįžt.
    Nes jis likęs čia nuodys viską aplinkui, net jo vaikai ir anūkai lauks progos išduot šalį.
    Lietuvos patriotai kritikuodami netampa išdavikais. Išdavikas netampa patriotu girdamas Lietuvą.
    O jei kas apsimeta, kad nesupranta kaip juos atskirt – vatinės smegenys trukdo.

  3. grumlinas parašė:

    Taip, Donbase tiesiog laiku valdžia nesureagavo. Nors – nebuvo tokio precedento, kad beveik tikri broliai ŠITAIP pasielgs. Dabar turime pavyzdį ir į jį reikia vis pasižiūrėti. O kaslink tų koloradų – Smetona panašiems buvo Dimitravą suorganizavęs su akmenų rinkimu laukuose ir jų skaldymy, kai lietus lyja. Šiandien iš to turime Žemaičių plentą 😉

  4. scania gti parašė:

    P. S. Radau prisijungimo duomenis dar iš 2008. Bandau. Veikia. Ale ot aš taupus!