Feed on
Posts
Comments

Stebiu aš internetuose tą rosijanų tipo baikerių istoriją, kai lenkų pasieniečiai iš pradžių iš jų pasityčiojo, o paskui nuo sienos pravijo nx. OK, nutiko tai nutiko, „Naktiniams vilkams“ niekas jų vietos šalia parašos dar nebuvo parodęs, tai pagaliau lenkai prisiruošė.
Bet šiaip tai man kitokie pamąstymai kilo. Visame, mhmmm, normaliame pasaulyje baikeriai yra neformalai ir maištininkai prieš valdžią. Ir kad jų vadai draugautų su valdžia – na, čia jau pačios baikerystės dvasios išdavimas būtų. O Rosijanijoje mes matome, kad tų „Naktinių vilkų“ vadukas Chirurgas tapo geriausiu Putlerio draugu ir visapusiškai palaiko Kremliaus veiksmus. Tai išeina, kad nonkonformistinės baikerystės dvasios čia kaip ir nebėra?
Tada man kyla dar vienas minčius: kokia turi būti iš vidaus supuvusi Rosijanijos visuomenė, kad net baikeriai čia tapo lojalūs valdžia? Kokia visuomenės korozija, kad vietoje bajkerių matome Kremliaus motociklininkus?


P.S. Na, ir tas pseudo-baikerių nusiskundimas, kad iškratė net jų kosmetičkas – internetai šitokiųš dalykų nepraleidžia, tema patyčioms kapitalinė.

Ночные Волки на харлеях
От Польши едут восвояси.
Европа толерантна к геям,
Но нетерпима к пидарасам.

4 Responses to “Apie „Naktinius vilkus“”

  1. scania parašė:

    Tas jų kirurgas prieš metus ar kiek ten viešai šūkavo, kaip lėks į dunbasą rusų ginti. Kad tik parėkaut gudrus 😀