Feed on
Posts
Comments

P.S> Tiems, kas nesusidūrė su terminu „vanginti“:
Buvo tokia bulgariška aiškiaregė Vanga, kuri viską numatė milijardui metų į priekį. Tai čia nuo jos pavardės veiksmažodis.


Š.m. gruodžio 31 d. Putleris savo naujametinėje kalboje pareikš, kad „Aš pavargau, aš išeinu“ ir paskelbs, kad Rusija už 1 juanį suvisam parduodama Kinijai (čia kaip Lietuva kažkada už 1LTL pardavė „Lietuvos kurą“ kažkokiems austrijokams, bo naftos biznis ant Lietuvos perdėm nuostolingas), bo Kinija supirko visas rublių atsargas ir ruošiasi stabilizuoti ekonominę padėtį, Nečernozemės regione augindami ryžius ir Čeliabinske gamindami mobiliakus. Ir taip Rusija bus išgelbėta nuo žydomasono Obamos ir žydobanderininko Porošenkos, bo ją valdys Kinijos vietininkas Sun’ Chui Včai.
O pats sterkchų radėjas ir amforų palydovas, tfu, sterkchų palydovas ir amforų radėjas galės ramiai kur nors nežinomoje vietoje bučiuoti berniukus į pilvą ir kartkartėmis prisiminti apie krymnaš.

2 Responses to “Pavanginkime apie Rusijos ateitį”

  1. Taškas parašė:

    Kad pasaulį valdys I Vin Suchim – sutinku.
    Putinas taip lengvai nepasiduos. Jis moka iš pralaimėjimų daryti pergales. Nors tai, ką kalba Zuoko draugelis Tkačiovas turėtų labai nepatikti.
    Kad tik Hagos ir Briuselio teisėjams užtektų proto priteisti tuos 50 jukosinių milijardų…vargiai tas įtikėtina, kai tik ką priteisė Somalio piratams kompensacijas už orumo įžeidimą.