Feed on
Posts
Comments

Puiki iliustracija, parodanti šiuo metu pasaulį užplūdusį apsiliejimo lediniu vandeniu blūdą. Įtariu, kad nemaža dalis juo užsiimančių priedurnių frykų net nelabai supranta, kas čia po kam. Bile apsilieti ir papostinti. Like-generation.

P.S. Įtariu, kad jei kas nors gerai išreklamuotų ritualinį šokinėjimą į šulinį – šiek tiek paspręstume žmonių pertekliaus problemą 😉
P.S. Nu ir kad neatrodyčiau prosto niurzglys – rytinė muzikėlė a la country-style

Highwaymen Live (Willie Nelson, Waylon Jennings, Johnny Cash, Kris Kristofferson)

21 Responses to “Apie visa-apimantį debilizmą”

    • grumlinas parašė:

      Putleris nepasiraše ant šitos glupstvos. Pikta, bet turiu pripažinti, kad čia mano nuomonė su juo sutampa. Nori paaukoti ALS gydymui – aukok, tačiau iš to daryti cirką IMHO glupstva

      • Taškas parašė:

        Taigi, taigi, kaipgis – va, pirmas sąlyčio taškas ir yr 🙂 nu, taškiuks toks

        Geriau jau imki viedrą šalto undens 🙂

        • grumlinas parašė:

          Tai čia gal ne tiek jis man darugas, kiek mudu glupstvos priešai

          • Taškas parašė:

            mano priešo priešas = kamrad, parteigenose 🙁

            • scania parašė:

              Tai čia senoviškai, primityviai! Dabar priešai gali būti ir draugai, viskas priklauso nuo srities, kur bendraujama, aplinkybių, ir interesų. O priešo priešas gali būti ir priešas. Nes priešas gal tik iš ryto priešas, ar tik dėl bananų, o po pietų ir dėl benzino – dar ir koks draugas 😀

            • grumlinas parašė:

              Nea, čia tu neteisus. Šiuo atveju mes tieiog pakeleiviai viename traukinio kupe

  1. VyneTu parašė:

    +1

  2. Rytis I parašė:

    Šiaip jau sveika 🙂 Juolab nebūtinai juk piltis, – galima tiesiog paaukoti 100 kokių nors ten ugrikų ir užskaitoma.. Dar pritariu Taškui: po eilinės pasakytos nesąmonės (apie Kazachiją) Putleris apsipilimą padaryti turėjo ten pat ir iš karto. Ir tai daryti pastoviai, kartu su savo „jastrebais“. Jei Kazachija ir Ukraina jam ne valstybės, ką jis pasakytų apie mus? Berods seniai mūsų neminėjo…

    • grumlinas parašė:

      Yep, bet visi kažkodėl mato tik tą glūpą apsipylimą vandeniu ir mAno, kad tame ir cinkas

      • Taškas parašė:

        Putino apgalvoti „šalta galva“, „karšta širdim“ siekiami ir „švariomis rankomis“ – tokie berods buvo Feliks Edmundovičiaus ČK siekiamybiniai principai- ir mane varo į neviltį.
        Tos švarios rankos – de jure, de facto – kruvinos iki pažastų.

        Negana to, šalta galva sugalvotas tiesiog idealus pjarinis sekantis žingsnis – bus teisiami Ukrainos reguliariosios kariuomenės karininkai… Ir tikrai yra už ką – jei sąžiningai – gyvenami namai iš tikro apšaudomi ir ne kokiais ten AKM, o šiuolaikiniais velnio vargonais – katiušomis.

        Dėl karštos širdies tai aišku – visi rusai visada bent jau širdies gilumoje norėtų IMPERIJOS,kurią gerbtų visas likęs pasaulis.

        Slabakai vakariečiai su savo tolerastijomis net įrodyti, kad rusų armija de facto kariauja. Subinės, kokio Pionkovskio / vikelikso negali net surasti…genštabe ar kur. Dundukai paskutinieji USA prezidentai.

        Rusai – tai tik 10 procentų nuo auksinio milijardo. Putinas gi likusiems meistriškai pritaiko principą – SKALDYK IR VALDYK.

        • grumlinas parašė:

          Vakariečiai su savo apismyžimu ir lindimu Putleriui šiknon greit gaus slaptą III pasaulinį karą

        • Rytis I parašė:

          „gyvenami namai iš tikro apšaudomi ir ne kokiais ten AKM, o šiuolaikiniais velnio vargonais – katiušomis“
          Ten vyksta karas. Aukos neišvengiamos. Jų kiekis naudingas ne ukrainiečiams, – banditams, kurie, kaip ir Hamaso teroristai, paskiau jas pristato pasauliui kaip „chuntos“ nusikaltimus. Ta pati taktika. Pvz.: Slavianske savo štabą banditai buvo įkūrę rajono psichuškėj, o psichus laikė šalia. Kaip „medžiagą“, kurią visada galima panaudoti propagandai.
          Vakariečiai berods jau viską įrodė. Rusai nachališkiausiu būdu tai neigia. Kai parodomi žemėlapiai – Lavrovas juos neigia tvirtindamas, kad tai žemėlapiai iš kompiuterinio žaidimo. Ir ką su juom daryti? 🙁 Ir taip: vakariečiai visom priemonėm vis dar bando išvengti eskalacijos didinimo. Noras toks visaapimantis, kad net pasiruošę agresoriui atleisti jo nusikaltimus. Šlykščiausia tai, kad tokiu atveju pasaulio visuomenė irgi tampa nusikaltimų bendrininkė… Tarsi chuliganas gatvėj skriaudžia moterį, o bet niekas nedrįsta įsikišti, nes nu maža ką, – gal ji pirma pradėjo, gal ji jo žmona, o gal dar ir pats gausi į kaulus…

          • Rytis I parašė:

            P.S. O labiausiai tai užknisa mūsiškiai: dabar atseit vėl visi sukilo į paskutinę ir lemiamą kovą prieš „balvonus“. Kai norima išvengti realių problemų sprendimo, pas mus nuolat prasideda karas su malūnai. Blin..

            • Gunas parašė:

              Dėl balvonų- geriausia būtų nekeliant triukšmo leisti jiems surūdyti o tada tyliai demontuoti aplinkinių saugumo sumetimais…

            • Taškas parašė:

              Dėl balvonų +100.

              Prancūzai, pirmieji demokratai nukirtę galvą nuo dievo duotam karaliui, kaip pavadino gal 1942 metais Stalingrad place taip lyg šiol ir taip vadina.

              Tieji balvonai – puikiausi ir meniški soc.realizmo kūriniai. Pastatyti ant sovietų kariuomenės pastatyto tilto. Tik visiški debilai svarsto griauti etc. Tai jie – kaip Galdikas toks priešinosi ir Grūto parko idėjai. Nu, tokie šventesni net už popiežių.

              Dėl civilių bombardavimų. Pirmasis liepęs masiškai bombarduoti civilius buvo vis tik Čerčilis. Hitleris – tik Fau, tai pavienis toks apšaudymas vis tik. Bet tai buvo kariaujančių valstybių darbai.

              Jeigu O Bama nesuras kokio veikėjo RF genštabe ir nenupirks jo – Haga ukrainiečiams tikrai bus. Deja 🙁

            • Rytis I parašė:

              Matai, buvo videoįrodymai apie tai, kad opolčencai patys šaudė į gyvenamuosius kvartalus. Ir kaip objektyviai galima dabar nustatyti kas žudo atseit „taikius gyventojus“, jei ten dirba tik prorusiški fotokorai? Bei kaip jiems ten taip išeina, kad jie akimirksniu atsiduria ten, kur įvyko apšaudymas? Šiaip nesinori dėti jokių nuorodų, o visgi… Štai pavyzdys, kaip dirba rusų žurnalistai rinkdami atseit „įrodymus“. Nuo tos vietos 10 s, daugiau žiūrėt nebūtina. Iš belaisvio reikalaujama kažką pasakyti į kamerą ir tekstas už kadro: „Тогда мы небудем убивать“:
              https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dAbUfG_DgrU#t=263
              Tokius žurnalistus šiaip jau pačius į Hagos teismą reiktų.. 🙁

            • Taškas parašė:

              Ne fotokoruose cinkelis. Nu. negi USA su savo paklausymo superduper technika negali kažko pagauti? Rusai aišku gudrūs, moka užsisekretinti.

              Tad vienintelis kelias ką siūlau- rasti sau šnipelį. Jei patys nesugeba. lai prašo MOSAD. Senai reikėjo, dar prieš išsiubuojant maidaną. Bet jie -arogantiški bezdariai, saviškiams pasakoja, kad Kryme su automatais suvarė visus subalsuoti, kad Putino reitingai 87 procentai – paddielka, jie pvz. net nesuprastų kaip čia – rašo LT , o kas yr tas bezdar. Tai tik užzombinti gali tikėti, kad Rasieja – tai benzokolonka, kur meškos … 🙁

              Idiotai.

  3. Rytis I parašė:

    Beje, apie sovietinio laikotarpio simbolius. Štai Tiškevičių herbe yra šešiakampė žvaigždė ir pusmėnulis. Kažkaip ten vadinasi derinys, nepamenu. O štai Trakų Vokėje, viename iš Tiškevičiaus dvarų, parke herbas „susovietintas“, – su penkiakampe 🙂 Na, kur mūsų urapatriotai, – kur kęstučiai, andriai ir kiti, nejau toliau balvonų ant Žalio tilto nidažlibina?
    http://postimg.org/image/5f3lh3o17/