Feed on
Posts
Comments

Apie pinigus

Laimė ne tiek pinigų kiekyje, kiek sugebėjime juos protingai leisti

12 Responses to “Apie pinigus”

  1. Taškas parašė:

    Jų trūksta visiems. Net milijardieriams. Teisus buvo Gorkis. Šaitano išmislas tie pinigai. Užtat ir būtų komunizmas – ideali- IDEALI- santvarka.

    Deja, ne kožnam pabažnam dievų šūdą uostyti 🙁

    • Taškas parašė:

      „Nemanykite, jog aš atėjęs nešti žemėn ramybės. Aš atėjau nešti ne ramybės, o kalavijo. Atėjau sukiršinti sūnaus prieš tėvą, dukters prieš motiną ir marčios prieš anytą. Žmogaus namiškiai taps jam priešais.

      Kas myli tėvą ar motiną labiau už mane – nevertas manęs.

      Kas myli sūnų ar dukterį labiau už mane – nevertas manęs. Kas neima savo kryžiaus ir neseka paskui mane – irgi nevertas manęs. Kas išsaugo savo gyvybę, praras ją, o kas praranda savo gyvybę dėl manęs – atras ją.

      Kas jus priima, tas mane priima. O kas priima mane, priima tą, kuris yra mane siuntęs.

      Kas priima pranašą dėl to, kad jis pranašas, gaus pranašo užmokestį. Kas priima teisųjį dėl to, kad jis teisusis, gaus teisiojo užmokestį.

      Ir kas paduos bent taurę šalto vandens atsigerti vienam iš šitų žmonelių dėl to, kad jis yra mokinys, – iš tiesų sakau jums, – tasai nepraras savo užmokesčio“.

    • grumlinas parašė:

      „Trūksta“ ne kišenėje, „trūksta“ galvoje, kai viskas susiveda ne į normalų kasidninių poreikių patenkinimą, o į norą „parodyti visiems, ką aš turiu“

    • Rytis I parašė:

      Va va, kažkada mums kalė, jog ne piniguose laimė. Komunizmui ruošė. O kai jau „pasiruošėm“, įvedė korteles viskam, suprask, kad tai atseit ir yra komunizmas, kai pinigai jau nebereikalingi 🙂 …

  2. Voldemaras parašė:

    Išbandymas neturtu yra niekis prieš išbandymą turtu- dauguma neišlaiko…

  3. scania parašė:

    Laimė nera ten ar čia. Nėra tada ar kada. Ji arba yra arba jos nėra visai 😉