Feed on
Posts
Comments

Mėgstu post-apokalipsinę temą, nu ką padarysi 😉


Piešinys kažkur iš internetų, iš vienos mano lankomos naujiengrupės

10 Responses to “Įsimintinas piešinys: 2013-01-03”

  1. MariukasM parašė:

    Ne vienam tau tokie dalykai patinka 🙂

  2. vyr parašė:

    kaip kažkur kažkieno pasakyta – kai grožis yra devalvuotas, antiestetika ir destrukcijos vaizdai užima jo vietą. Man irgi patinka btw.

  3. scania parašė:

    Na, kūrinio siužetas – destrukcija, bet kūrino konstrukcija – tikra kūryba. Tikrai gabaus žmogaus nupiešta – sugebėta perteikti atmosfera ir erdvė.
    Užtai ir gražu, kad iš širdies 😉

  4. proffanas parašė:

    Tai kad visa tai jau kažkada buvo netgi filmuose… Pradedant prieškariniais, einant per visokius Vietnamus, Peru, Himalajus ir baigiant netgi Mad Maxu. Teisybė, ten lėktuviukas smėlio kopose riogsojo, bet esmę tas vargu ar keičia. Čia panašiai kaip kačiuko nuotrauka- visvien visus už širdies stveria, nors ir penkišimtąjį kartą matoma… 🙂

    • grumlinas parašė:

      Aišku, piešinukas biškį briedovas ta esme, kad „O kaip tas jeroplanas ten atsidūrė?“, bet jis būtent gražus 😉

      • proffanas parašė:

        Žinia, Tata, nesu grožio ekspertas… Bet galiu pabraižyti įvairias skrydžio/tūpimo trajektorijas, pridėdamas metalų (ten gi, keleiviniame lėktuve, paprasčiausias aliuminio lydinys, o ne titanas) atsparumo atlaikyti įvairias apkrovas kreives (čia užkliuvo išlikęs gyvas sparnas), ir įrodyti, jog piešinys a nė pro kur neatitinka tikėtinos realybės 🙂 . Todėl ir telieka tai mianu. Nu, tuo pačiu, kur apie kačiukus 🙂 .

    • vyr parašė:

      oi, eiti reikėtų turbūt daug toliau atgal nei priešpaskutinis prieškaris (buvau parašęs „paskutinis prieškaris“, bet gali būti, kad toks kaip tik yra dabar). Pažėkit kad ir šio žanro klasiką – Jeronimą Bošą, http://lt.wikipedia.org/wiki/Hieronymus_Bosch
      Siaubingas grožis 🙂