Feed on
Posts
Comments

Dukros draugo fotoįspūdžiai iš Londono Croydon rajono

16 Responses to “Kai socialiniai varguoliai baigia savo pramogas…”

  1. troy parašė:

    O kaip jiems pasilinksminti, jei jie yra gyvenimo ir visuomenės užribyje. Jūsų patyčios, ponas buržua, mums nesuprantamos.
    Nėra Anglijoje lygybės. vat būtų visi lygūs tai gyventų tokiame šiukšlyne visi kartu ir vienodai, tada ir deginti nereikėtų…

  2. troy parašė:

    ….ai bet būtų gera atimti iš Lubio Achemą ir sanatorijas arba iš NUmavičiaus maksimas. Vėl viską liaudžiai, po lygiai, , gal mūsų amžiui jų gero užtektų?

    • grumlinas parašė:

      1940aisias kai iš Švėkšnos grafų-parazitų atėmė dvarus, tai kelis šimtus metų kauptą archyvą ir biblioteką, kurią prižiūrėjo S.Stanevičius, supleškino kieme. O 1952aisiais nugriovė ir pačius dvaro rūmus

  3. Taškas parašė:

    Juokingiausia, kad degina kokias Londono karolini6kes ar lazdynus. Laurų kvartalai ir nugalėtojų gatvės ir ten užmiestyje. Toli. Tad, kaip ir Paryžiuje dega ne lexusai ar lambordžinai, o visoks …

    • scania parašė:

      Na, tie geresni už tvorų gyvena, bent jau pas mus. Gal ateičiai ruošiasi?

    • grumlinas parašė:

      Vidutinei klasei uodegą svilina. Gal multikultūrizmo blūdas praeis?

      • scania parašė:

        Kaži, ar taikėsi į vidutinę klasę, greičiau taikėsi į ten, kur pasiekė. O krautuvėlės, mažu, sakau, draustos? Tai kažkaip ne ką tada ir pasvilino. Tai yra, pasvilino – nuotraukų ir viso kito įrodyto blogio daug, o rezultate – biznis nenukentės, nukentės pagauti riaušinykai.
        O multikultūrizmas? Prancūzai kitaip elgėsi – visus prancūzino be jokios multikultūros, bet rezultatas – toks pat, tik anksčiau.
        Na, dar fašistaujantį jaunimą su niežtinčiais nagais erzina. Kas gausis – vėl per žinias parodys…

        • Gunas parašė:

          Dėl nukentėjusių- nemanau, kad žuvusius, sužeistus ir sumuštus (tiek patekusius, tiek nepatekusius į statistiką) taip lengva atkompensuoti draudimo suma.
          O ir prancūzai, deja, elgėsi ne kitaip, plius ten dar sindikatai (profsąjungos) pagalius į ratus kiša bet kokiam bandymui ką nors taisyti.

        • grumlinas parašė:

          Na, miestų gatves tikrai papuoštų ant stulpų kabantys riaušinykai, bet dermokratija šito gi neDAleis…